Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Ποιος ήταν ο Σωκράτης Γκιόλιας

Ο Σωκράτης Γκιόλιας γεννήθηκε στη Γερμανία στις 13 Φεβρουαρίου 1973. Ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η δημοσιογραφική του καριέρα ξεκίνησε νωρίς. Σε ηλικία 19 ετών άρχισε να εργάζεται στην εκπομπή του Μ. Τριανταφυλλόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό New Channel.
Επί σειρά ετών υπήρξε στενός συνεργάτης και αρχισυντάκτης των εκπομπών του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, με τον οποίο οι επαγγελματικοί δρόμοι τους χώρισαν πριν από περίπου δύο χρόνια. Έκτοτε, αν και τους συνέδεε κουμπαριά, μεταξύ τους αναπτύχθηκε μεγάλη κόντρα στο διαδίκτυο, η οποία μάλιστα έφτασε και στις δικαστικές αίθουσες.
Ο Σ. Γκιόλιας ήταν γενικός διευθυντής στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ FM, ενώ, σύμφωνα με ανάρτηση του μπλογκ troktiko, ήταν ο άνθρωπος που το εμπνεύστηκε και το δημιούργησε, κάτι το οποίο ο ίδιος ουδέποτε είχε παραδεχθεί.
Ο Σ. Γκιόλιας δεν είχε εγκαταλείψει ποτέ την μεγάλη του αγάπη, το αθλητικό ρεπορτάζ και συγκεκριμένα αυτό του στίβου, το οποίο κάλυπτε τα τελευταία χρόνια για λογαριασμό της αθλητικής εφημερίδας «Πρωταθλητής».
Το 2003 παντρεύτηκε και πέντε χρόνια μετά, το 2008 απέκτησε τον γιο του που είναι σήμερα δύο ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Αδαμαντία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...