Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΠΟΕΣΥ: Καταδίκη της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια

Την έντονη καταδίκη της εκφράζει Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.  Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.ΣΥ. εκφράζει την οδύνη του για τη δολοφονία του συναδέλφου Σωκράτη Γκιόλια. Ο τρόπος της δολοφονίας του, παραπέμπει στις πιο άγριες μεθόδους που έχει βιώσει η ελληνική κοινωνία και καθιστά επιτακτική την άμεση και δραστική παρέμβαση των αρχών, προς πάσα κατεύθυνση για την εξιχνίαση του εγκλήματος και την τιμωρία των υπευθύνων. Το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.ΣΥ. συλλυπείται την οικογένεια του συναδέλφου Σωκράτη Γκιόλια και δηλώνει ότι είναι δίπλα της".

- «Την ομόθυμη καταδίκη της στυγερής δολοφονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια οφείλει να συνοδεύει η αποφασιστικότητα της πολιτείας να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης.
Παράλληλα, εξέφρασε "τα ειλικρινή συλλυπητήριά του" στην οικογένεια του θύματος.

- Την καταδίκη του για την «άναδρη δολοφονία» του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια εξέφρασε ο δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας.Παράλληλα, εξέφρασε "θερμά συλλυπητήρια" στην οικογένεια του θύματος. Πρόσθεσε ότι "οι στυγεροί δολοφόνοι του θα αποκαλυφθούν από τις αρμόδιες αρχές και θα παραπεμφθούν στην ελληνική δικαιοσύνη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...