Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Περίεργο περιστατικό με έναν τραυματία στην οδό Σίνα στο τέλος της πορείας

Αθήνα: Αιμόφυρτος και χτυπημένος στο κεφάλι βρέθηκε στις 13:45 της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Σίνα και Πανεπιστημίου στην Αθήνα, νεαρός υπάλληλος του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο 29χρονος φέρεται να χτυπήθηκε, κατά τη διάλυση της απεργιακής συγκέντρωσης, από διαδηλωτές που νόμιζαν πως ήταν μυστικός αστυνομικός που παρεισέφρησε στο συγκεντρωμένο πλήθος.
Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ανέφεραν, μεταξύ άλλων, ότι κάποιοι μέσα από το πλήθος φώναξαν «ασφαλίτες» δείχνοντας τρεις άντρες. Οι δύο κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ ο τρίτος ξυλοκοπήθηκε άγρια από το μαινόμενο πλήθος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Ο 29χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το ασθενοφόρο έφθασε στο σημείο μετά από 20 έως 30 λεπτά. Ο τραυματίας νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία διαψεύδει ότι το εν λόγω άτομο είναι μυστικός αστυνομικός και επικαλείται το γεγονός ότι στο σημείο δεν υπήρχε καν αστυνομική δύναμη.
Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...