Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Να ποιοι δολοφόνησαν Λαζαρίδη και Μαυράκη!

Τις υποθέσεις συμβολαίων θανάτου εναντίον τεσσάρων επιχειρηματιών του Μπάμπη Λαζαρίδη, συντρόφου της Αγγελικής Ηλιάδη, του Γεράσιμου Μαυράκη, συζύγου της Νένας Χρονοπούλου, του Αλέξανδρου Κοσμόπουλου και του Γιώργου Αναγνωστόπουλου που δολοφονήθηκε έξω από την καφετέρια του στο Γαλάτσι, κατάφεραν να εξιχνιάσουν οι διωκτικές αρχές.

Και τα τέσσερα αυτά θύματα, γαζώθηκαν από τις σφαίρες πληρωμένων δολοφόνων που προέβησαν σε αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα για 30 έως και 100.000 ευρώ το «κεφάλι».Είναι χαρακτηριστικό ότι εναντίον των τεσσάρων επιχειρηματιών είχαν γίνει κι άλλες απόπειρες δολοφονίας οι οποίες αποδίδονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα λοιπόν με την Espresso, οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία στα χέρια τους τα οποία αναμένεται να καταθέσουν τις επόμενες μέρες στον Εισαγγελέα.

Τα στοιχεία αυτά, μαρτυρούν ότι πίσω από τα στυγερά εγκλήματα, βρίσκεται γνωστός κακοποιός ο οποίος δίνει εντολές μέσα από τη φυλακή όπου εκτίει και την ποινή του.
Πίσω από τα σίδερα λοιπόν έδινε εντολές σε «δικούς» του ανθρώπους να πληρώσουν αδρά επαγγελματίες δολοφόνους προκειμένου να ικανοποιήσει τα σχέδιά του, που δεν ήταν άλλα από τον έλεγχο της νυχτερινής ζωής στην Αθήνα.

Στο στόχαστρο της αστυνομίας είναι άλλα δύο άτομα, στενοί συνεργάτες του εγκληματία που είναι στη φυλακή και που στο παρελθόν είχαν κι αυτοί απασχολήσει τις αρχές για διάφορα αδικήματα ενώ ήταν γνωστοί για την δράση τους ως μπράβοι που τρομοκρατούσαν καταστηματάρχες του Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...