Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Δύο άνδρες με στολές είδε η σύζυγος του Σ. Γκιόλια


Δεκάδες μαρτυρίες κατοίκων της Ηλιούπολης σχετικά με τα άτομα τα οποία φέρονται να συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση κατά του Σωκράτη Γκιόλια, έχουν λάβει οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στην άκρη του νήματος.
Ωστόσο, τα αποτελέσματα των ερευνών και τα ευρήματα είναι μηδαμινά, υποστηρίζουν αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, οι οποίοι πραγματοποίησαν και χθες τις έρευνες στο σπίτι του 37χρονου δημοσιογράφου.Οπτικό υλικό
Από το οπτικό υλικό των κλειστών κυκλωμάτων οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να επιβεβαιώσουν την ύπαρξη ενός λευκού αυτοκινήτου που σύμφωνα με μια μαρτυρία υπήρχε στον τόπο της επίθεσης και με το οποίο οι δράστες φέρονται να έφτασαν στο σημείο, όπως επίσης και μια μοτοσικλέτα, η οποία κατά μια άλλη μαρτυρία, κινείτο περίεργα στο σημείο. Η «Σέχτα Επαναστατών», ακολουθεί τους συνωμοτικούς κανόνες της «17 Νοέμβρη» επισημαίνουν οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, και γι' αυτό τον λόγο ο εντοπισμός τους είναι ιδιαίτερα δύσκολος.
Πραγματοποιούν λίγα χτυπήματα, ανά μεγάλα χρονικά διαστήματα, και επίσης, χρησιμοποιούν ένα όπλο-ταυτότητα για τη δολοφονία των θυμάτων τους. Ο δρόμος έξω από το σπίτι του 37χρονου άνοιξε χθες το απόγευμα, μόλις ο εισαγγελέας παρουσία αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας παρέλαβαν τρεις κούτες με διάφορα ευρήματα και αποχώρησαν.
Η εικόνα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στον δεύτερο όροφο διέμενε ο 37χρονος και η οικογένειά του, θυμίζει πεδίο μάχης. Παντού υπάρχουν σημάδια από σφαίρες, στα κολωνάκια της εισόδου, στην τζαμαρία και τους γύρω τοίχους. Όλα, ερευνήθηκαν εξονυχιστικά από τους αστυνομικούς και τα ευρήματα μεταφέρθηκαν για αναλύσεις στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
H πλέον σημαντική κατάθεση που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί είναι αυτή της συζύγου του Σωκράτη Γκόλια, Aδαμαντίας, η οποία ήταν αυτή που μίλησε στο θυροτηλέφωνο με τους τρομοκράτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι είδε στην οθόνη του θυροτηλέφωνου δύο άνδρες που φορούσαν στολές παρόμοιες με αυτές των αστυνομικών και καπέλα, ενώ ο ένας είχε και μουστάκι. Mόλις της είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα με το αυτοκίνητό τους ξύπνησε το σύζυγό της και αυτός κατέβηκε στην εξώπορτα όπου και τον εκτέλεσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...