Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Ο Αρχιεπίσκοπος στην κηδεία του Γκιόλια...

Ολοκληρώθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία  για τον Σωκράτη Γκιόλια στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στην Ηλιούπολη. Η εξώδιος τελέστηκε παρουσία του  Αρχιεπίσκοπου Αθηνών και προκαθήμενου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Ιερώνυμου αλλά και του π. Ευθύμιου, ο οποίος είναι ο πεθερός του τεθνεώτος και ο ιερέας της συγκεκριμένης ενορίας.

Πλήθος κόσμου που έχει κατακλύσει τον χώρο μέσα και έξω από τον ναό, παρουσία πολύ ισχυρής αστυνομικής δύναμης θα ακολουθήσει την σορό στην
τελευταία του κατοικία στο νεκροταφείο Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως.  Η οικογένεια του, φίλοι, συγγενείς, στενοί συνεργάτες, απλός κόσμος είναι όλοι εκεί για το τελευταίο αντίο.

Όλοι συγκλονισμένοι, σαστισμένοι και οργισμένοι από τον τραγικό τρόπο, με τον οποίο ο δικός τους Σωκράτης έχασε τη ζωή του, χθες τα ξημερώματα από τα όπλα της «Σέχτας Επαναστατών» σε ηλικία 37 ετών. Το παρόν έδωσαν  μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Τζέκος, ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο Θέμος Αναστασιάδης, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και πολλοί άλλοι.


Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος έξω απο το σπίτι του
Στην κυκλοφορία έδωσε - λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης - η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τον δρόμο που βρίσκεται η πολυκατοικία στην οποία διέμενε ο Σωκράτης Γκιόλας, έξω από την οποία δολοφονήθηκε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Αρχές, παρουσία εισαγγελέα, πήραν από το σπίτι του άτυχου δημοσιογράφου κάποιες κούτες με υλικό, προκειμένου να εξετάσουν το περιεχόμενό του. zougla.gr
 Στις φωτό από το  zougla.gr πάνω ο προπονητής κ. Τζέκος, επιστήθιος φίλος του Γκιόλια και κάτω ο δικηγόρος του κ. Μαρακάκης, ενώ προσέρχονται στη νεκρώσιμη τελετή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...