Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Κινηματογραφική καταδίωξη με κλεμμένο αυτοκίνητο στην εθνική

Εικόνες από κινηματογραφική ταινία εξελίχθηκαν νωρίτερα στη εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας όπου 4 οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας καταδίωξαν ύποπτο αυτοκίνητο που αγνόησε σήμα της τροχαίας για έλεγχο.

Το κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας Audi κατευθυνόταν προς Αθήνα κατά τις 11 το πρωί όταν άνδρες της τροχαίας που διενεργούσαν έλεγχο σε περαστικά αυτοκίνητα, είδαν το όχημα υπερφορτωμένο με επιβάτες  και -κρίνοντας το ως ύποπτο- έκαναν νόημα για να σταματήσει.

Ο οδηγός του Audi όχι μόνο δε σταμάτησε αλλά ανέπτυξε επιπλέον ταχύτητα για να απομακρυνθεί από το σημείο. Αμέσως οι άνδρες της τροχαίας ξεκίνησαν καταδίωξη του οχήματος με 2 περιπολικά αλλά, καθώς φάνηκε ότι ο οδηγός του οχήματος δεν είχε διάθεση να σταματήσει, ενημέρωσαν συναδέλφους τους από την Αταλάντη οι οποίοι έστησαν μπλόκο με δύο περιπολικά στα διόδια της Τραγάνας.

Σε επικοινωνία του star.gr με την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, το Υπασπιστήριο επιβεβαίωσε την είδηση ενημερώνοντας ότι τελικά το μάρκας Audi όχημα ακινητοποιήθηκε με πρωτοβουλία του οδηγού λίγο πριν τα διόδια όπου και διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο. Μάλιστα η κλοπή του οχήματος είχε δηλωθεί στις 8/7 στο Α.Τ. Χαλανδρίου από τον ιδιοκτήτη του.


Οι άνδρες της τροχαίας συνέλαβαν επί τόπου τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος αρχικά ισχυρίστηκε ότι είναι Έλληνας αλλά μετά δήλωσε Παλαιστίνιος, και τους 6 επιβαίνοντες οι οποίοι είναι παράνομοι μετανάστες.

Οι συλληφθέντες, κανείς εκ των οποίων δε φέρει πάνω του χαρτιά που να αποδεικνύουν την ταυτότητα τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...