Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Τραγικός θάνατος για ζευγάρι που διανυκτέρευε στο Φλοίσβο

Τραγική κατάληξη είχε για ένα ζευγάρι Ρουμάνων η απόφασή τους να περάσουν τη νύχτα στην παραλία του Φλοίσβου. Το ζευγάρι, ηλικίας περίπου 30 ετών, κοιμόταν σε σλίπινγκ μπαγκ στην παραλία, όταν στις 4:15 τα ξημερώματα της Παρασκευής τούς παρέσυρε φορτηγό, που καθάριζε την αμμουδιά.

Η γυναίκα διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ ο άνδρας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Την υπόθεση ανέλαβε αρχικά το Λιμενικό, αλλά με εντολή του εισαγγελέα την προανάκριση για το τραγικό περιστατικό θα κάνει η Τροχαία Καλλιθέας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου.

Ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος έχει σύμβαση με το δήμο για τον καθαρισμό της παραλίας, συνελήφθη και κρατείται. Όπως δήλωσε ο ίδιος, είχε πάει το πρωί να καθαρίσει την παραλία και δεν είδε καθόλου του ζευγάρι που κοιμόταν. Κατάλαβε τι συνέβη, όταν πλέον ήταν πολύ αργά.

Όπως έγινε γνωστό, το φορτηγό είχε προβολείς, ενώ υπάρχουν και φώτα στην παραλία. Από τις αρμόδιες υπηρεσίες, εξετάζονται οι συνθήκες του τραγικού συμβάντος και η δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...