Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ για ΕΑΣ και ΕΛΒΟ

«Το περίφημο σχέδιο για τη «Νέα Ελλάδα» του Αντώνη Σαμαρά αποδείχθηκε γρήγορα όνειρο θερινής νυκτός και μικρής διάρκειας», ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση οι βουλευτές της Επιτροπής Άμυνας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα (Α΄ Πειραιά και Νησιών) και Βασίλη Χατζηλάμπρου (Αχαΐας).


«Αδύναμη και χωρίς ολοκληρωμένη πρόταση, η κυβέρνηση κατέστησε την εγχώρια αμυντική βιομηχανία αντικείμενο μίας ασπόνδυλης «διαπραγμάτευσης», χωρίς αρχή, μέση και τέλος.

Μεγάλος απών από τις συζητήσεις με τους τροϊκανούς οι πραγματικές ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων σε πυρομαχικά, οπλικά συστήματα και οχήματα, που αρκούν, για να διασφαλίσουν τη βιωσιμότητα των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ ΑΒΕΕ) και της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ ΑΒΕ)», επισήμαναν οι βουλευτές.

«Μεγάλοι χαμένοι οι εργαζόμενοι για τους οποίους κανείς πλέον δεν ενδιαφέρεται.

Οι συζητήσεις που γίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες της οδού Νίκης, αποτελούν ένα ακόμα σκάνδαλο, σε βάρος της άμυνας και του δημοσίου συμφέροντος.

Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει άμεσα κάθε περαιτέρω συζήτηση με τους τροϊκανούς. ΕΑΣ και ΕΛΒΟ είναι περιουσία του ελληνικού λαού. Δεν παζαρεύονται, δεν εκποιούνται, δεν κλείνουν», υπογράμμισαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...