Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Τ. Κουίκ: Χωρίς έκπτωση τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αστυνομικών


Ακτοπλοϊκές εταιρίες, έκοψαν την έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των ένστολων Αστυνομικών της Σάμου (και προφανέστατα όλων των νησιών), με ευθύνη των συναρμόδιων Υπουργείων, γεγονός που καταδικάζει... σε μεγαλύτερη οικονομική επιβάρυνση τους ήδη χαμηλόμισθους αστυνομικούς.

Αυτό καταγγέλλει με Ερώτησή του, προς τους Υπουργούς Οικονομικών Ιωάννη Στουρνάρα, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νικόλαο Δένδια και Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου που έφτασε στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Τέρενς Κουίκ:

«Κάποιες Ναυτιλιακές εταιρείες, δεν έχουν εντάξει το ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας στο κοινό που δικαιούται έκπτωση ναύλου 50%».

Όπως επισημαίνει ο Δημήτριος Αλεξίου, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης, στην ανακοίνωση:

«Όπως μας ανέφεραν συνάδελφοί μας Αστυνομικοί οι οποίοι χρησιμοποιούν πλοία για την μετακίνησή τους από το νησί της Λέσβου από και προς Χίο και Πειραιά, διαπίστωσαν ότι κάποιες Ναυτιλιακές εταιρείες των οποίων πλοία εκτελούν δρομολόγια στην ίδια γραμμή, δεν έχουν εντάξει το ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας στο κοινό που δικαιούται έκπτωση ναύλου 50% σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Επειδή μεγάλος αριθμός συναδέλφων μας χρησιμοποιούν την ακτοπλοϊκή διασύνδεση με την ηπειρωτική και λοιπή νησιωτική Ελλάδα, για μεταγωγές κρατουμένων κατά κύρια βάση, θα θέλαμε να εντάξετε τους Αστυνομικούς στις κατηγορίες όσων δικαιούνται έκπτωση 50% στα εισιτήρια».

«Για ποιο λόγο ορισμένες ναυτιλιακές εταιρείες δεν έχουν εντάξει τους ένστολους αστυνομικούς στην κατηγορία που δικαιούται την έκπτωση 50%;» ερωτά τους αρμόδιους Υπουργούς ο Τέρενς Κουίκ και ζητά να μάθει γιατί θα πρέπει οι Αστυνομικοί με τους ήδη ψαλιδισμένους μισθούς να πληρώνουν από την τσέπη τους τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για υπηρεσιακούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...