Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Παγκρήτια συγκέντρωση ενστόλων στα Χανιά

«Στην ασφάλεια του πολίτη δεν χωρούν εκπτώσεις και περικοπές» ήταν το κεντρικό σύνθημα αστυνομικών, λιμενικών και πυροσβεστών από όλη την Κρήτη, οι οποίοι πραγματοποίησαν σήμερα συγκέντρωση και συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία της δημοτικής αγοράς των Χανίων. 


Έχοντας στο πλευρό τους και συνταξιούχους των τριών κλάδων, οι συγκεντρωμένοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην πολιτική των περικοπών που, όπως υποστήριξαν, αποδυναμώνει τα σώματα ασφαλείας και υποβαθμίζει το ρόλο και την αποστολή τους έναντι της κοινωνίας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σωματος Χανίων Χάρης Καρυωτάκης δήλωσε: «ήρθαμε εδώ για να διαμαρτυρηθούμε για την οικονομική κατάσταση που βιώνομε και μας έχει φέρει σε απόγνωση».

Οι εκπρόσωποι και των τριών κλάδων αναφέρθηκαν, επίσης, στις ελλείψεις μέσων και προσωπικού και ζήτησαν την ουσιαστική αναδιάρθρωση των υπηρεσιών τους. Οι συγκεντρωμένοι ενέκριναν ψήφισμα το οποίο παρέδωσαν στην αντιπεριφέρεια Χανίων μετά από πορεία που πραγματοποίησαν στο κέντρο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...