Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ερώτηση των Τ. Κουίκ και Ρ. Μακρή για την απαξίωση της ΕΑΒ


Στο κόκκινο φέρνει το αξιόμαχο των υποδομών των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, η πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην εκκαθάριση των αμυντικών βιομηχανιών της χώρας μας (ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ΕΑΒ κλπ) με στόχο...δήθεν την περικοπή δαπανών στον ευρύτερο τομέα της άμυνας. Και μάλιστα, σε άρθρο του στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», ο Πολιτευτής Λάρισας και Γραμματέας Τεκμηρίωσης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μπάμπης Παπασπύρος, αποκαλύπτει το νομικό πλαίσιο και τις μεθοδεύσεις για την απαξίωση και το ξεπούλημα της Αμυντικής Βιομηχανίας.

Με βάση και αυτό το άρθρο, οι Βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ (Επικρατείας) και Ραχήλ Μακρή (Κοζάνης) κατέθεσαν Ερώτηση στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο, αλλά και στον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος είναι ο ημεδαπός συν - αρχιτέκτονας της πολιτικής της τρόικας για την ισοπέδωση της Ελλάδας.

Αυτό που επιδιώκουν οι δύο ΑΝΕΛ Βουλευτές με τη συνδρομή του Πολιτευτή του Κινήματος, είναι η ξεκάθαρη δήλωση της κυβέρνησης στον ελληνικό λαό, αν έχει πράγματι τη βούληση, χωρίς να υπακούει στη τρόικα, να στηρίζει ή όχι, το έργο και το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως σημειώνουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, πρέπει εν τέλει ο ελληνικός λαός να στηρίξει εκείνες τις φωνές που θα απαιτήσουν αδιαπραγμάτευτα από τους Ευρωπαίους - αν αυτοί θέλουν να λέγονται εταίροι μας - να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους, ώστε:

Η Ελλάδα να παράγει από μόνη της, να είναι αυτάρκης σε όσο περισσότερους τομείς μπορεί να το πετύχει αυτό και να εγκαταλείψουν αυτήν την επιβολή της συνεχούς απαξίωσης της εγχώριας παραγωγής, που πέρα από τη μείωση της οικονομικής της ανεξαρτησίας, οδηγεί και σε περαιτέρω μείωση του ΑΕΠ (και επομένως αύξηση του ποσοστού του χρέους ως προς αυτό).

Είναι δεδομένο, ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα ανεχθούν σε καμιά περίπτωση τις μεθοδεύσεις, απαξίωσης και ξεπουλήματος της Αμυντικής βιομηχανίας, που εκτός από επικίνδυνες είναι και παράνομες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...