Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΣΕΕ: «Όχι» στον «ξαφνικό θάνατο» της αμυντικής βιομηχανίας

Την αντίθεσή της στην «εκποίηση» των ΕΛΒΟ, ΕΑΣ και ΛΑΡΚΟ εκφράζει η ΓΣΕΕ, δηλώνοντας την αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους στην αμυντική βιομηχανία.


Η Συνομοσπονδία καταγγέλλει την «απαράδεκτη» πρακτική της κυβέρνησης, η οποία όπως αναφέρει, «χωρίς σχέδιο για την αναδιάρθρωση των ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ ακολουθεί τη γνωστή τακτική των διαρροών, με τον κακό δανειστή και τον καλό πρωθυπουργό, χωρίς να δεσμεύεται ότι η χώρα θα συνεχίσει να έχει τη δική της αμυντική βιομηχανία».

«Κανείς από τους κυβερνώντες δε διασφαλίζει και όπως όλα δείχνουν δεν ενδιαφέρεται, για το εάν τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων αλλά και η ΛΑΡΚΟ που σε οποιαδήποτε άλλη σοβαρή χώρα θα αποτελούσε και αυτή αμυντική βιομηχανία δεδομένου ότι το νικέλιο είναι το πρώτο που χρησιμοποιείται στις αμυντικές κατασκευές, δεν θα ξεπουληθούν και οι εργαζόμενοί τους δε θα βρεθούν στο δρόμο», επισημαίνει.

Σημειώνεται ότι οι διοικήσεις της ΓΣΕΕ, του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου και των Σωματείων της θα πραγματοποιήσουν ανοιχτή σύσκεψη και συνέντευξη Τύπου για το θέμα την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ε.Κ.Θ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...