Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Αμυντικά Συστήματα: Συλλαλητήριο τη Δευτέρα σε Υπ. Οικονομικών και Μέγαρο Μαξίμου

Συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013, στις 11.00 πμ, οι εργαζόμενοι στα αμυντικά συστήματα, ενώ θα ακολουθήσει συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, με πρώτη στάση το Υπουργείο Οικονομικών και κατάληξη το Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έβγαλε το Σωματείο Εργαζομένων Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων ΑΒΕΕ Υμμηττού:

"Οι πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα της διάσωσης των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και της Αμυντικής Βιομηχανίας γενικότερα, θέτουν στην τελική ευθεία τις διαβουλεύσεις των εμπλεκόμενων κέντρων στη λήψη αποφάσεων και δρομολογούν την υιοθέτηση οριστικών λύσεων για το άμεσο μέλλον και τη βιωσιμότητα της εταιρείας μας. Τρόικα, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Κυβέρνηση και ΜΜΕ, παίζουν καθημερινά σκάκι στις πλάτες μας. Τα μπαράζ ανακοινώσεων και δηλώσεων εκατέρωθεν έχουν κατακλύσει την καθημερινή ειδησεογραφία. «Τέλος» ή «αρχή» για την εταιρεία μας, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα.
Ένα είναι σίγουρο. Πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουμε από το λήθαργο της απογοήτευσης και απαισιοδοξίας που τεχνιέντως μας πότισαν τους προηγούμενους μήνες και να καταλάβουμε ότι αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς δεν επιτρέπεται να ληφθούν. Είμαστε απλήρωτοι απ’ την αρχή του χρόνου και η εταιρεία έχει αφεθεί στο έλεος των μνημονιακών επιταγών. Επιτελούς, χρειάζεται ένα δυναμικό παρόν για να δείξουμε ότι είμαστε ακόμα εδώ, ζωντανοί. Η παρουσία όλων των εργαζομένων απαιτείται όχι μόνο για την επίδειξη συναδελφικής αλληλεγγύης, αλλά και γιατί πρόκειται για το μέλλον, την οικογένεια και τα παιδιά καθενός από εμάς ξεχωριστά.
Δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός. Είναι απαράδεκτο να γυρνάμε την πλάτη σε ένα μαγαζί που μας έδωσε ψωμί για δεκαετίες, μια εταιρεία που μέχρι πριν από λίγο καιρό για τους περισσότερους ήταν το ίδιο μας το σπίτι.
Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 11.00 πμ, να δώσουμε όλοι δυναμικό παρόν στην πλατεία Κλαυθμώνος. Θα ακολουθήσει συλλαλητήριο διαμαρτυρίας με πρώτη στάση το Υπουργείο Οικονομικών και κατάληξη το Μέγαρο Μαξίμου. Απαιτούμε να μην υπάρξει καμία απόλυση και κανένα κλείσιμο παραγωγικής δραστηριότητας, να χρηματοδοτηθεί άμεσα η εταιρεία, να ξεκινήσει η απρόσκοπτη λειτουργία της και να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα".    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...