Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ένστολη κινητοποίηση και διαμαρτυρία στα Χανιά


Σε ένστολη διαμαρτυρία καλούν τα μέλη τους οι Ενώσεις Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών Κρήτης και οι Ενώσεις Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Κρήτης, οι οποίες διοργανώνουν Παγκρήτια κινητοποίηση.Σε ένστολη διαμαρτυρία καλούν τα μέλη τους οι Ενώσεις Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών Κρήτης και οι Ενώσεις Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Κρήτης, οι οποίες διοργανώνουν Παγκρήτια κινητοποίηση.

Σε ένστολη διαμαρτυρία καλούν τα μέλη τους οι Ενώσεις Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών Κρήτης και οι Ενώσεις Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Κρήτης, οι οποίες διοργανώνουν Παγκρήτια κινητοποίηση στις 20 Σεπτεμβρίου στα Χανιά.

Στην σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα τονίζονται τα εξής:

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όλοι μας έχουμε βιώσει τις ακραίες περικοπές των μισθών και των συντάξεών μας, έχουμε οδηγηθεί σε πλήρη οικονομική εξαθλίωση, αδυνατώντας να ζήσουμε τις οικογένειές μας, ενώ παράλληλα διαρκώς καταστρατηγούνται πάσης φύσεως εργασιακά δικαιώματά μας (ωράριο, ρεπό, κανονισμοί υγιεινής και ασφάλειας) χωρίς μέχρι σήμερα οι Κυβερνώντες και οι Ηγεσίες των Οργανισμών μας να δίνουν λύσεις. Απέναντι σε αυτή τη λαίλαπα, που συρρικνώνει και τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα, οφείλουμε να αντιδράσουμε.

Οφείλουμε την προσεχή Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013, και ώρα 11:00 να δώσουμε το παρόν στην Παγκρήτια συγκέντρωση που διοργανώνουμε για να καταγγείλουμε την απαξίωση των Οργανισμών μας, τη μη αναγνώριση της εργασίας μας ως επικίνδυνη, όπως δεσμευόταν προεκλογικά και να διατρανώσουμε ότι δεν αντέχουμε άλλες περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις μας.

Οφείλουμε να είμαστε παρόντες για να λάβουν άπαντες το μήνυμα ότι δεν είμαστε δεδομένοι.
Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς, συναδέλφισσα και συνάδελφε εν ενεργεία και εν αποστρατεία, ήρθε η ώρα να σηκωθείς από τον καναπέ, να σταματήσεις την υψηλή κριτική και να συμμετέχεις στη μάχη.

prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...