Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ: Παγκρήτια συγκέντρωση ένστολων

Παγκρήτια διαδήλωση θα πραγματοποιήσουν οι εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας (εν ενεργεία και απόστρατοι) την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στα Χανιά.


Η απόφαση αυτή ελήφθη σε κοινή σύσκεψη των προεδρείων των 15 πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας Κρήτης (εν ενεργεία και αποστράτων) που έλαβε χώρα μετά το πέρας της Παγκρήτιας Συνδιάσκεψης προχθές στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Επίσης, το Δ.Σ. της Παγκρήτιας Ενωσης Αξιωματικών Αστυνομίας «αποφάσισε επιπλέον να δώσει δυναμικό 'παρών' και στην Ενστολη Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Σωμάτων Ασφαλείας που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 6 Σεπτεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, εν όψει της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης».

Με αφορμή τη συνεδρίαση που έγινε στο Ηράκλειο, οι πρόεδροι των Ενώσεων Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Χανίων, Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ. Νομού Χανίων, Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Χανίων, Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Χανίων, Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης, είχαν ανακοινώσει ότι «το προσωπικό και οι συνταξιούχοι των Σωμάτων Ασφαλείας έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες περικοπές στις αποδοχές τους. Τα χειρότερα έρχονται με το νέο έτος καθώς σχεδιάζεται η εφαρμογή νέων μέτρων, με περικοπές για τους εν ενεργεία, με βάση τον κατεχόμενο βαθμό ή νέο μισθολόγιο και τους συνταξιούχους με βάση τον αποστρατευτικό βαθμό. Οι συνθήκες εργασίας για τους εν ενεργεία επιδεινώθηκαν. Οι οικογένειες των Σωμάτων Ασφαλείας εν ενεργεία και συνταξιούχων ζούμε ήδη με εισοδήματα κάτω από τα όρια της φτώχειας και δεν μπορούμε να αντέξουμε νέες περικοπές».

haniotika-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...