Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013

Έχει ήδη γίνει«κάτω από το τραπέζι»το κλείσιμο και η πώληση των ΕΑΣ;

"Tο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Κόμμα Ελλάδος για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται από την εξέλιξη των γεγονότων για την πορεία που έχει σχεδιάσει η Δικομματική Κυβέρνηση Σαμαρά -- Βενιζέλου για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.

Ο σχεδιασμός αυτός ξεκίνησε επί υπουργίας του Ευάγ. Βενιζέλου στο ΥΠΕΘΑ και θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους από την ΑΝΥΕΘΑ Φώφη Γεννηματά που έχει και στην αρμοδιότητά της την αμυντική βιομηχανία".

"Είναι πλέον σαφές, συνέχισε ο Γ. Γ. του ΧΡΙ.Κ.Ε. κ. Νίκος Νικολόπουλος, ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου θα απολυθούν οι εργαζόμενοι και στις αρχές του 2014 θα πουληθούν τα ΕΑΣ, είτε ως ολότητα, είτε τμηματικά.

Απλά να υπενθυμίσουμε ότι, για την εξαγορά τους έχουν ενδιαφερθεί συγκεκριμένες εταιρείες του Βελγίου, της Γερμανίας και της Ολλανδίας.

Ουσιαστικά, η πώληση έχει ήδη γίνει «κάτω από το τραπέζι» με τους ευρωπαϊκούς εταίρους μας και αναμένεται η «εξυγίανση», δηλαδή η απόλυση των εργαζομένων για να βγουν στο σφυρί!

Ο κ. Νικολόπουλος κατέληξε λέγοντας: «Πριν από ελάχιστες ημέρες η ΑΝΥΕΘΑ Φώφη Γεννηματά είχε ανακοινώσει ότι, τα ΕΑΣ δεν θα πουληθούν, αλλά εξετάζεται από την κυβέρνηση το ενδεχόμενο εξυγίανσής τους.

Το ερώτημα που πλέον προκύπτει μετά τη δημοσίευση του πορίσματος των συμβούλων για την τύχη των ΕΑΣ, είναι εάν η ΑΝΥΕΘΑ γνωρίζει τι γίνεται και τι θα γίνει, ή εάν για ακόμα μια φορά στο Άμυνας οι εκεί πολιτικοί ταγοί σχεδιάζουν, αλλά ο Στουρνάρας αποφασίζει με τα δικά του μέτρα και σταθμά!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...