Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Αναρχικοί κατέλαβαν την ΕΣΗΕΑ - Απελευθερώθηκε ο Σόμπολος

Ελεύθερο άφησαν σύμφωνα με πληροφορίες τον Πάνο Σόμπολο αλλά και τους άλλους δημοσιογράφους οι σαράντα αναρχικοί που πριν από λίγη ώρα εισέβαλλαν στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ επί της Ακαδημίας και το κατέλαβαν διαμαρτυρόμενοι για τον τρόπο που καλύπτουν τα ΜΜΕ τις συλλήψεις των έξι κατηγορουμένων για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα».

To κτίριο τελεί ακόμα υπό κατάληψη και οι αναρχικοί έχουν κρεμάσει ένα πανό που λέει "Καμμία ανοχή στην κρατική καταστολή".

Δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται στους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  επίθεση δέχθηκαν από καταληψίες ο πρόεδρος, Πάνος Σόμπολος, και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Παράλληλα, κρατούνταν απομονωμένοι οι Π. Σόμπολος, Εννυ Μαγιάση και Χρήστος Κυρίτσης. Έξω από το κτήριο, πάντως, οι καταληψίες έχουν αναρτήσει πανό, διαμαρτυρόμενοι για τη σύλληψη των έξι, που κατηγορούνται για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας». Στον τόπο της κατάληψης έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις, ενώ γίνονται διαπραγματεύσεις να λυθεί το πρόβλημα, που έχει δημιουργηθεί.

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...