Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Πέντε προσαγωγές για την τρομοκρατία - Βρέθηκαν προκηρύξεις και υλικό στη Νέα Ιωνία

Σε πέντε προσαγωγές  για αδικήματα που σχετίζονται με τρομοκρατικές ενέργειες προχώρησε η Αστυνομία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για τέσσερις άντρες και μία γυναίκα. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, σε γιάφκα στη Νέα Ιωνία βρέθηκαν προκηρύξεις και άλλο υλικό, και όλες οι ενδείξεις «δείχνουν» Επαναστατικό Αγώνα.
Απευθυνόμενος στα μέσα ενημέρωσης ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΓΑΔΑ Θ.Κοκαλάκης ανέφερε ότι στο πλαίσιο εντατικών ερευνών για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ προέβησαν τις πρώτες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου σε προσαγωγές ατόμων και σε κατ' οίκον έρευνες από τις οποίες προέκυψαν σημαντικά στοιχεία που κατασχέθηκαν.
Οι εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας επισήμανε ότι έρευνες συνεχίζονται, χωρίς να κάνει οποιοδήποτε περαιτέρω σχόλιο και αρνούμενος να απαντήσεις σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις εάν οι προσαχθέντες συνδέονται με κάποια τρομοκρατική οργάνωση.
Τα τέσσερα άτομα ανακρίνονται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν στην Αττική και κάποια οχήματα για τα οποία έχουν στοιχεία ότι χρησιμοποιούνταν από τους συλληφθέντες.
Σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής ξεκίνησε πριν από τρεις ημέρες με μεγάλη μυστικότητα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα τέσσερα αυτά άτομα και πραγματοποιήθηκε έφοδος στις κατοικίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...