Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Εκλεψαν το πανάκριβο τζιπ του Τίμη Παρίση

Του έκλεψαν το αυτοκίνητο και φοβάται πολύ μήπως κάποιοι τον έχουν βάλει στο μάτι! Εδώ και τρεις μέρες ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Τίμης Παρίσης ψάχνει να βρει το αυτοκίνητό του -ένα τζιπ γνωστής φίρμας- που χάθηκε στο Κολωνάκι.

Ο Τίμης Παρίσης έχει αναστατωθεί πολύ από την κλοπή, όχι μόνο γιατί το αυτοκίνητό του ήταν «εργαλείο» στις επαγγελματικές μετακινήσεις του στην πρωτεύουσα, αλλά και γιατί ανησυχεί μήπως αυτό το δυσάρεστο γεγονός δεν είναι τυχαίο... «Με αυτό που του συνέβη ο Τίμης πλέον παίρνει τις προφυλάξεις του» μας λέει άνθρωπος του στενού του περιβάλλοντος. «Με τόσες κλοπές που συμβαίνουν καθημερινά, όχι μόνο στην πρωτεύουσα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, θα πρέπει να έχουμε όλοι τον νου μας και να μην περνάμε αυτά τα γεγονότα ελαφρά τη καρδία. Υπάρχουν κάποια κυκλώματα που βάζουν στο στόχαστρο επωνύμους και τους παρακολουθούν».

Πάντως την Τετάρτη ο Τίμης Παρίσης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ζαμανφού», στην οποία είναι μέλος της κριτικής επιτροπής, χωρίς να φοράει τα πανάκριβα κοσμήματά του. Οταν η Αννίτα Πάνια, πριν από μερικές μέρες, τον είχε παρουσιάσει στο πλατό, εκείνος φορούσε ένα πανάκριβο διαμαντένιο δαχτυλίδι και αρκετοί από τους συνεργάτες της του είχαν συστήσει να προσέχει να μην τον κλέψουν. Τελικά του έκλεψαν το αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...