Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Έξι άτομα παραπέμπονται στον εισαγγελέα για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα»

Τη σύλληψη και την παραπομπή στον αρμόδιο εισαγγελέα έξι ατόμων για συμμετοχή στη δραστηριότητα της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, μετά τις μέχρι στιγμής έρευνες.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε κατοικίες των υπόπτων, βρέθηκε και κατασχέθηκε «μεγάλος αριθμός ευρημάτων», τα οποία εξετάζονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες της αστυνομίας.
Ενδεικτικά, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι στα Καλύβια Αττικής βρέθηκε και κατασχέθηκε «σκληρός δίσκος υπολογιστή με προκηρύξεις για προηγούμενες ενέργειες του 'Επαναστατικού Αγώνα' και σχέδιο προκήρυξης για μελλοντική τρομοκρατική ενέργεια, όπως επίσης και χειρόγραφα κείμενα, δύο εκ των οποίων φέρονται να αποτελούν προσχέδια προκηρύξεων της ίδιας οργάνωσης. Επιπλέον βρέθηκαν χειρόγραφα σχεδιαγράμματα χώρων για επικείμενες τρομοκρατικές ενέργειες.»
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, έχουν συλληφθεί και θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα τα εξής έξι άτομα: Μαζιώτης Νικόλαος του Αγαμέμνονα ετών 39, Ρούπα Παναγιώτα του Βίκτωρα ετών 41, Σταθόπουλος Ευάγγελος του Κωνσταντίνου ετών 32, Κορτέσης Χριστόφορος του Γεωργίου ετών 31, Νικητόπουλος Σαράντος του Ευσταθίου ετών 32, Γουρνάς Κωνσταντίνος του Δημητρίου ετών 30.
Οι έξι οδηγούνται στον εισαγγελέα την Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...