Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από βεγγαλικά

Τραγικός είναι για μια ακόμα φορά ο απολογισμός από τη χρήση βεγγαλικών το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και την Κυριακή του Πάσχα.
Δύο νεαροί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Μεσσηνία και τη Σαντορίνη, ενώ άλλα τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία όλης της χώρας.
Αναλυτικά, στο Μοσχοχώρι Μεσσηνίας ένας 25χρονος έχασε τη ζωή του όταν σημειώθηκε έκρηξη στο ΙΧ που οδηγούσε. Ο νεαρός μετέφερε στο όχημά του μπαλόνια με οξυγόνο για να προκαλέσει εκρήξεις στην Ανάσταση.
Γύρω στις 10 το βράδυ, σημειώθηκαν δύο εκρήξεις σε αποθήκες στο Καρτεράδο και στο Φηροστεφάνη Σαντορίνης, την ώρα που νεαροί κατασκεύαζαν βεγγαλικά που στο νησί τα ονομάζουν «μπαλαφούμα».
Στην πρώτη περίπτωση στο Καρτεράδο, σκοτώθηκε ένας νέος 21 ετών, ενώ ένας συνομήλικός του τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί του μάτι.
Στη δεύτερη περίπτωση, τραυματίστηκε σοβαρά ένας 28χρονος στο δεξί χέρι.
Τα τρία θύματα διακομίστηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Θήρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός 21χρονου, ενώ οι άλλοι δύο διακομίστηκαν με αεροδιακομιδή του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Στο Αργος, ένας 16χρονος υπέστη βαριά κάκωση στα δάχτυλα όταν σημειώθηκε έκρηξη αυτοσχέδιου βεγγαλικού.
Στην αρχαία Κόρινθο, το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, 35χρονος ακρωτηριάστηκε σε τρία δάχτυλα του δεξιού χεριού του, όταν έσκασε αυτοσχέδιο βεγγαλικό.
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...