Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Πυροβολισμοί σε νυχτερινό κέντρο

Τα όπλα και το αλκοόλ μίλησαν σε νυχτερινό κέντρο στην οδό Πειραιώς 70 στο Μοσχάτο. Η ώρα πλησίαζε τρεις το πρωί όταν για άγνωστο λόγο οι θαμώνες άρχισαν να λογομαχούν και ένας από αυτούς τράβηξε όπλο. Πυροβόλησε 3 φορές με αποτέλεσμα να τραυματίσει στην κοιλιά έναν αλλοδαπό που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, μια ακόμα γυναικεία τσάντα θέλησαν να αρπάξουν οι δυο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα στην περιοχή του Φαλήρου. Στην οδό Δημοκρατίας περπατούσε στις 5 το απόγευμα η ανυποψίαστη γυναίκα όταν την πλησίασαν και άπλωσαν το χέρι τους. Το θύμα τρομαγμένο προσπάθησε να αντισταθεί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Eπίσης, τα ξημερώματα συναγερμός σήμανε στο στρατόπεδο Καπότα στο Μενίδι. Ένας από τους σκοπούς του στρατοπέδου δέχτηκε 5 πυροβολισμούς από αγνώστους που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Ακλούθησε μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό των δραστών που εξαφανίστηκαν στην περιοχή ενώ περισυνελλέγησαν και 5 κάλυκες.

Τέλος, από μια αδέσποτη βολίδα όπλου όμως τραυματίστηκε και ένας Βρετανός στην περιοχή Σφακάκι του Ρεθύμνου. Κατά την διάρκεια γλεντιού με τις γνώστες μπαλωθιές μια σφαίρα βρήκε τον 54χρονο στο στήθος και τον τραυμάτισε. Αιμόφυρτος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...