Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Εριξαν δυναμίτη σε νυχτερινό κέντρο

Δυναμίτη στην οροφή του νυχτερινού κέντρου «Φαντασία» έριξαν χθες τα ξημερώματα άγνωστοι αναστατώνοντας ολόκληρη την περιοχή των Σεπολίων. Μάλιστα, τα τηλέφωνα της Αμεσης Δράσης πήραν φωτιά, καθώς δεκάδες έντρομοι πολίτες ήθελαν να ενημερωθούν για το τι είχε συμβεί.

Επιτόπου έσπευσαν πληρώματα περιπολικών που άρχισαν να χτενίζουν όλη την περιοχή για να βρουν το σημείο της έκρηξης. Ομως, οι άγνωστοι είχαν ρίξει τον δυναμίτη στην οροφή του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης, με αποτέλεσμα να μην προκληθούν ζημιές στην πρόσοψη του κέντρου και οι αστυνομικοί να μην αντιληφθούν ότι η «Φαντασία» ήταν ο στόχος των δραστών. Γι’ αυτό αφού εξέτασαν όλα τα κτίρια της περιοχής, διαβίβασαν στο κέντρο τους πως δεν βρέθηκε τίποτε και πίστεψαν πως ο θόρυβος ίσως προήλθε από κάποιο κεραυνό, καθώς εκείνη τη στιγμή ψιλόβρεχε.

Τελικά χθες το απόγευμα, όταν οι ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης πήγαν να ανοίξουν το κατάστημα, είδαν τις υλικές ζημιές που είχε προκαλέσει στην οροφή η δυναμίτιδα και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.

Από τις πρώτες έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν πως η ποσότητα του δυναμίτη που ρίχτηκε στην οροφή του κέντρου ήταν πάνω από δύο κιλά. Το πιο σοβαρό από τα ενδεχόμενα που εξετάζεται είναι να πρόκειται για κάποιο «μήνυμα» προς τους ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου από άτομα με τα οποία έχουν προσωπικές διαφορές. Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...