Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Απόπειρα αυτοκτονίας 13χρονης… για ερωτικούς λόγους

Ένα περιστατικό απίστευτο για την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά σχεδόν συνηθισμένο για μερίδα πληθυσμού της Θράκης, με παραλίγο τραγική εξέλιξη αλλά ευτυχώς αίσιο τέλος, έλαβε χώρα την Πέμπτη 25 Μαρτίου στην Κομοτηνή.
Την ώρα που άλλοι συνομήλικοί της έκαναν παρέλαση ή απολάμβαναν τη βόλτα τους στο κέντρο της πόλης, 13χρονη τσιγγανοπούλα η οποία ήταν ήδη αρραβωνιασμένη και που προφανώς χτυπήθηκε ξανά από τα “βέλη” του θεού Έρωτα, αποφάσισε να το σκάσει με το νέο αγαπημένο της! Στην πράξη της αυτή όμως δε συμφωνούσαν οι γονείς της οι οποίοι και την αναζήτησαν, την ανακάλυψαν και επέμεναν η ίδια να επιστρέψει στον …νόμιμο αρραβωνιαστικό της!
Εκείνη όμως δεν ήθελε και έπειτα από την πίεση της 25χρονης μητέρας της, η μικρή κοπέλα σε μία στιγμή απόγνωσης και εφηβικής αντίδρασης άρπαξε ένα κουτί χάπια που βρήκε μπροστά της και τα πήρε όλα μαζί για να αυτοκτονήσει!
Μεταφέρθηκε από τους οικείους της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Κομοτηνής όπου οι γιατροί την υπέβαλαν σε πλύση στομάχου και προληπτικά νοσηλεύτηκε για λίγες ώρες για να εξεταστεί η πορεία της υγείας της.
Ευτυχώς όμως δεν υπήρξαν επιπλοκές και η υγεία της ήταν μια χαρά. Έτσι το κορίτσι με τη μητέρα του αποχώρησαν για το σπίτι. Όμως η ιστορία δε σταματά εδώ αφού στους διαδρόμους του νοσοκομείου Κομοτηνής κάποιοι που πληροφορήθηκαν το περιστατικό έψαχναν να βρουν το θάλαμο νοσηλείας της μικρής κοπέλας…
Αυτοί δεν ήταν άλλοι από τον αρραβωνιαστικό της αλλά και τον νέο αγαπητικό, με τον οποίο το έσκασε η ίδια! Και οι δύο, με διαφορά λίγων λεπτών περιπλανιόταν το βράδυ στον όροφο όπου η μικρή νοσηλεύτηκε αναζητώντας την αγάπη τους, δίχως όμως αποτέλεσμα αφού η ίδια είχε ήδη αποχωρήσει.
Δε μάθαμε τι έγινε στη συνέχεια, προς τα που κατευθύνθηκε η μικρή με τη μητέρα της και αν συναντήθηκε με τον αρραβωνιαστικό ή το νέο αγαπημένο της. Η ιστορία προφανώς θα έχει και συνέχεια αφού και οι δύο αγαπητικοί δεν φάνηκαν διατεθειμένοι να …παραδώσουν τα όπλα έτσι εύκολα.
Το όλο γεγονός όμως είναι ενδεικτικό του τρόπου ζωής μιας ολόκληρης μερίδας πληθυσμού που ζει για το σήμερα, περιφρονώντας με τρόπο αξιοθαύμαστο το αύριο. Σχέσεις, γάμοι αλλά και τεκνοποίηση σε νεαρή εφηβική ηλικία σε τσιγγανόπουλα της Θράκης δεν είναι κάτι ασυνήθιστο αλλά μάλλον κάτι επιβεβλημένο από τον τρόπο ζωής που οι ίδιοι ακολουθούν.
Πολλές φορές όμως μπαίνει στη μέση και ο …αστάθμητος παράγοντας του ξαφνικού έρωτα που όπως και στην περίπτωση της ιστορίας μας, αλλάζει τα δεδομένα και φέρνει τα πάνω – κάτω!
RodopiNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...