Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

"Χρυσό" ριφιρί σε υποκατάστημα τράπεζας στου Ρέντη

«Χρυσή» αποδείχθηκε η διάρρηξη με τη μέθοδο του ριφιφί υποκαταστήματος τράπεζας στην περιοχή του Ρέντη. Οι «ποντικοί», εκτός από το μεγάλο ποσό που αφαίρεσαν από το ΑΤΜ, άνοιξαν όλες τις θυρίδες και σήκωσαν άγνωστο αριθμό μετρητών και ανυπολόγιστης αξίας κοσμήματα.

Η άκρως επαγγελματική εισβολή των διαρρηκτών στην τράπεζα ήρθε στο φως λίγο μετά τις 7.30 το πρωί όταν οι υπάλληλοι πήγαν να ανοίξουν το υποκατάστημα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας και ενώ στην περιοχή στεγάζονται κυρίως αποθήκες, γραφεία επιχειρήσεων και καταστήματα, οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν, όπως διαπιστώθηκε αργότερα, την είσοδο διπλανής εγκαταλειμμένης αποθήκης και από εκεί εισέβαλαν στην τράπεζα ανοίγοντας τρύπα στη μεσοτοιχία. Το πρώτο που έκαναν αμέσως μετά ήταν να εξουδετερώσουν το σύστημα συναγερμού της τράπεζας και να δράσουν, έτσι, με την ησυχία τους. Αρχικά διέρρηξαν με τροχό το ΑΤΜ της τράπεζας από όπου και αφαίρεσαν την «κασέτα» με τα χρήματα, ενώ ακολούθως κατέβηκαν στο υπόγειο, όπου βρίσκονται οι θυρίδες και άρχισαν να παραβιάζουν την μία μετά την άλλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι αργά χθες κανείς από τους υπαλλήλους δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει τι ακριβώς εκλάπη από τις θυρίδες -καθώς έπρεπε να εντοπισθούν όλοι οι ιδιοκτήτες τους- εκτιμάται όμως ότι εκεί υπήρχαν αρκετά κοσμήματα και μετρητά εμπόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...