Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Παίκτης ελληνικού ριάλιτι κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας

Έντονο διαπληκτισμό είχαν ένας πρώην παίκτης ριάλιτι χορού και ένας ναύτης, με αποτέλεσμα ο παίκτης του ριάλιτι να χτυπήσει το ναύτη και να τον μαχαιρώσει με σπαθί. Αιτία του διαπληκτισμού, όπως όλα δείχνουν, ήταν ο σκύλος του χορευτή!

Ο πασίγνωστος κουβανός χορευτής, που τον γνωρίσαμε μέσα από ριάλιτι χορού, το βράδυ της 25ης Μαρτίου μετά από έντονη λογομαχία, μαχαίρωσε με ένα σπαθί στη Μαρίνα Ζέας, έναν 32χρονο ναύτη.

Ο χορευτής βρισκόταν στην περιοχή  για πρόβες, καθώς είχε αναλάβει τη χορογραφία ενός βίντεο κλιπ. Όπως ισχυρίστηκε το πρωί στον ανακριτή, διαπληκτίστηκε έντονα με το ναύτη και ομολόγησε ότι τον χτύπησε με το σπαθί που χρησιμοποίησε για τη χορογραφία. Ο λόγος; Πίστεψε ότι ο ναύτης προηγουμένως είχε τραυματίσει τον αγαπημένο του σκύλο.

Ο 32χρονος ναύτης που εργάζεται σε σκάφος της Μαρίνας Ζέας, βρέθηκε αιμόφυρτος στο χώρο της μαρίνας και νοσηλεύεται στη Β’ Γενική Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Ο κουβανός χορευτής τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη χώρα μας και βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία υποστήριξε στο Star ότι προσπαθεί να απαλλαγεί από εκείνον και περιμένει την έκδοση του διαζυγίου τους.

Σε βάρος του πρώην παίκτη ριαλιτι έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Την Τρίτη θα οδηγηθεί και πάλι στον ανακριτή στις 12.00 το μεσημέρι και εκεί θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις τόσο για το σπαθί που είχε στην κατοχή του όσο και για τους λόγους που τον έκαναν να μαχαιρώσει τον 32χρονο.

Δείτε στο βίντεο τι δηλώνει ο δικηγόρος του πρώην παίκτη ριάλιτι αλλά και η εν διαστάσει σύυγός του για την πρωτοφανή αυτή υπόθεση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...