Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Περιβαλλοντική Εμπορική Αποστολή από την Ολλανδία 19 – 24 Απριλίου

Περιβαλλοντική Εμπορική Αποστολή από την Ολλανδία οργανώνει η εταιρεία συμβούλων GBR Consulting, σε συνεργασία με την Ολλανδική Πρεσβεία. Στην Αποστολή συμμετέχουν εταιρείες- μέλη του Συνδέσμου Προμηθευτών Περιβαλλοντικής Τεχνολογίας (VLM), που ιδρύθηκε το 1983 και έχει περίπου 100 μέλη που ειδικεύονται σε τεχνικές λύσεις για Περιβαλλοντικά προβλήματα που αφορούν τα Απορρίμματα, την Ενέργεια από Ανανεώσιμες Πηγές, τον Αέρα, το Έδαφος και το Νερό, περιλαμβανομένων Υπογείων και Ακάθαρτων υδάτων.

Το γεγονός της βιομηχανικής ανάπτυξης της Ολλανδίας σε συνδυασμό με το ότι είναι η πλέον πυκνοκατοικημένη Ευρωπαϊκή χώρα όχι μόνο σε ανθρώπους αλλά και σε αγελάδες καθώς και η χώρα με το πλέον ανεπτυγμένο και πολυσύχναστο μεταφορικό δίκτυο, οδήγησε – από πολύ νωρίς – στην αναζήτηση και εξεύρεση προηγμένων περιβαλλοντικών λύσεων. Ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 έχουν επενδυθεί σημαντικά ποσά για την έρευνα και ανάπτυξη περιβαλλοντικών λύσεων στην Ολλανδία. Οι Ολλανδικές εταιρείες αναγνωρίζονται σήμερα ως πρωτοπόροι στην ανεύρεση τεχνολογικών λύσεων στα περιβαλλοντικά προβλήματα.

Στην Αποστολή, η οποία θα συμμετάσχει με περίπτερο και στην Έκθεση Ecotec, συμμετέχουν εταιρείες που ειδικεύονται σε :

- Εμπορία Απορριμμάτων
- Διαχείριση και Επεξεργασία Υγρών και Στερεών Αποβλήτων
- Νοσοκομειακά Απόβλητα
- Φίλτρα Αέρα
- Αντιρρυπαντικές Τεχνολογίες Μηχανών Εσωτερικής Καύσης
- Compact Ηλιακοί Θερμοσίφωνες
  
Τέλος, η GBR Consulting έχει εκπονήσει για λογαριασμό του EVD (Ολλανδικός Οργανισμός Εξαγωγικού Εμπορίου) τη μελέτη «Αγορές Υγρών και Στερεών Αποβλήτων στην Ελλάδα».
  
Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού με τις εταιρείες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την GBR Consulting, 210 3605002.

ΦΩΤΟ: Από την έκθεση ECOTEC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...