Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Συμβόλαιο ύψους € 40 εκατ. με παραγωγό χάλυβα στη βορειοανατολική Κίνα

H Air Liquide υπογράφει ένα ακόμα μεγάλο συμβόλαιο στον κλάδο της χαλυβουργίας στην Κίνα, επενδύοντας περίπου € 40 εκατ. στο Yichun, της επαρχίας Heilongjiang στην βορειοανατολική Κίνα  για την προμήθεια ενός νέου πελάτη, του ομίλου Xilin Steel Group, με οξυγόνο, άζωτο και αργό. Μία Μονάδα Διαχωρισμού Αέρα δυναμικότητας 1.200 τόνων την ημέρα θα σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από την Air Liquide Hangzhou, τις ομάδες μηχανικών μελετών της Air Liquide στην Κίνα, με προοπτική να τεθεί σε λειτουργία το πρώτο τρίμηνο του 2012.
Το πρόγραμμά σας 
περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή 
αυτής της εικόνας.
Μέσα σε διάστημα σαράντα και πλέον ετών, η  Xilin Steel κατέστη ο μεγαλύτερος παραγωγός σιδήρου και χάλυβα – καθώς και η μεγαλύτερη ιδιωτική επιχείρηση – στην επαρχία Heilongjiang. Ο όμιλος αναπτύχθηκε με παράλληλο εξορθολογισμό και εκσυγχρονισμό των παραγωγικών του εγκαταστάσεων, με αποτέλεσμα να συνιστά την πλέον κερδοφόρα επιχείρηση σιδήρου και χάλυβα σε ολόκληρη τη βορειοανατολική Κίνα.
Το πρόγραμμά σας 
περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή 
αυτής της εικόνας.
Η επαρχία  Heilongjiang αποτελεί μία από τις σημαντικότερες βιομηχανικές περιοχές της Κίνας, με άφθονους φυσικούς πόρους, που βιώνει μια σταθερή και ταχέως αυξανόμενη οικονομική ανάπτυξη, με διψήφιους ρυθμούς αύξησης του ΑΕΠ για οκτώ συνεχή χρόνια. Στο πλαίσιο της προώθησης της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης, η Επαρχία και ο Δήμος του Yichun ξεκίνησαν το 2009 τα προγράμματα “Οκτώ Οικονομικά Διαμερίσματα” και “Δέκατο Κλειδί”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...