Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Στρατιωτικός κατηγορείται για βιασμό 11χρονης που γνώρισε μέσω Facebook


Σοκ στην κοινή γνώμη της Κύπρου προκαλεί η καταγγελία για βιασμό μίας 11χρονης από έναν 39χρονο έλληνα που υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά και γνωρίστηκαν μέσω Facebook.
Σύμφωνα με την καταγγελία στην Αστυνομία, η 11χρονη κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον 39χρονο στις 15 Μαρτίου, σε άγνωστη περιοχή στη Λεμεσό.
Μια βδομάδα αργότερα η ανήλικη ανέφερε στη μητέρα της τι είχε συμβεί.
Η ανήλικη ανέφερε ότι γνωρίστηκε τον περασμένο μήνα, μέσω Facebook, με τον 39χρονο και για αρκετές μέρες αντάλλασσαν μηνύματα και είχαν τηλεφωνικές συνομιλίες, προτού συμφωνήσουν να συνατηθούν από κοντά.
Ο ύποπτος πήγε στη Λεμεσό και με την πρώτη γνωριμία που είχε με την ανήλικη, φέρεται να ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της.
Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στη Λάρνακα και σήμερα, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την κράτηση του.
Εναντίον διερευνώνται αδικήματα για βιασμό, διαφθορά νεαρής κάτω των 13 ετών και σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιού. Παραδεχόμενος την πράξη του, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι το κορίτσι ήταν μόλις έντεκα ετών.
Ο κατηγορούμενος κατάγεται από την Ελλάδα και υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά ως Εθελοντής Πενταετούς Υποχρέωσης.
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...