Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ύποπτη και για άλλους φόνους η γυναίκα που «έθαψε» τον επιχειρηματία στην μπανιέρα

Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά και στην Αλβανία γίνονται έρευνες από τις αστυνομικές αρχές για τις δραστηριότητες της 54χρονης Αλβανίδας που ομολόγησε τη δολοφονία του Τάσου Τσαγκαρόπουλου, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε θαμμένο κάτω από το μπάνιο διαμερίσματος στο Διακοπτό Αχαΐας.
Η 54χρονη Εύα Ζιάγκα που κατάγεται από τους Αγίους Σαράντα ομολόγησε το έγκλημα και ισχυρίστηκε ότι διέπραξε την πράξη λόγω «οικονομικών διαφορών».
Η ίδια υποστήριξε ότι το θύμα επιχειρηματίας -από τη Ζάκυνθο- της ασκούσε πιέσεις ότι θα ενημέρωνε την Αστυνομία για εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί σε βάρος της στην Αλβανία για δύο ανθρωποκτονίες.
Η Ζιάγκα εμπλέκει στη δολοφονία του Τσαγκαρόπουλου έναν 60χρονο ως συνεργό που φέρεται να έχει αποβιώσει από καιρό από πνευμονικό οίδημα.
Η γυναίκα από την Αλβανία διατηρούσε με το θύμα φιλικές σχέσεις και τα τελευταία χρόνια προσέγγιζε ηλικιωμένα άτομα με μεγάλη περιουσία και προσπαθούσε να τους αποσπάσει χρηματικά ποσά ενώ εμφανιζόταν ως Ελληνοαμερικανίδα που διέθετε σπίτια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό! Πολλές φορές με τα χρήματα που αποσπούσε από τα θύματά της έκανε μικροαγαθοεργίες στην περιοχή της Αιγιαλείας.
Σε βάρος της πάντως μετά από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι είχαν εκδοθεί δώδεκα εντάλματα σύλληψης στην Ελλάδα και δύο στην Αλβανία για ανθρωποκτονίες μεταξύ αυτών και του συζύγου της που τον τεμάχισε!
Ο επιχειρηματίας από τη Ζάκυνθο Τάσος Τσαγκαρόπουλος γνώριζε τις δραστηριότητές της και όταν διαφώνησαν για οικονομικές «συναλλαγές» του έριξε υπνωτικό χάπι σε μια πορτοκαλάδα και μαζί με 60χρονο συνεργό της που τον εμφάνιζε ως σύζυγο τον σκότωσαν και στη συνέχεια τον τσιμέντωσαν.
«είναι μια δολοφονία με “στυλ” ιταλικής μαφίας», ανέφερε αξιωματικός της Αστυνομίας.
Η Αλβανίδα συνελήφθη στο σπίτι της στην περιοχή της Λούτσας και όπως ομολόγησε σε έναν κάδο απορριμμάτων στο κέντρο της Αθήνας είχε πετάξει τα σύνεργα του εγκλήματος ένα σφυρί και ένα μαχαίρι μαζί με τον 60χρονο συνεργό της που μερικούς μήνες μετά απεβίωσε από πνευμονικό οίδημα.
Η 54χρονη που εντυπωσίασε τους αστυνομικούς με την ψυχρότητα και κυνικότητα περιγράφοντας το φρικιαστικό έγκλημα θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον των ανακριτικών αρχών της Πάτρας και του Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...