Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Ξεκίνησε η δίκη της "Μενεγάκη της Κύπρου" που κατηγορείται για φόνο

Σήμερα άρχισε η δίκη για τη δολοφονία του  Κύπριου μεγαλοεκδότη Άντυ Χατζηκωστή. Κατηγορούμενη για τη δολοφονία του η Έλενα Σκορδέλη παρουσιάστρια και μέτοχος  του τηλεπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ ο οποίος ανήκε στον 42χρονο. Η παρουσιάστρια - που την αποκαλούν "Μενεγάκη της Κύπρου" - μαζί με τον αδελφό της και έναν ακόμη άνδρα κατηγορούνται ότι διέταξαν τη δολοφονία για να εκδικηθούν τον Χατζηκωστή ο οποίος τους εκδίωξε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ παρά το γεγονός ότι ήταν μεγαλομέτοχοι.

Παράλληλα, επεισόδιο σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στις φυλακές όπου κρατείται η κατηγορούμενη Έλενα Σκορδέλη. Μέσω του δικηγόρου της κατήγγειλε ότι δυο  γυναίκες δημοσιογράφοι, η Στεφανία Σάββα από το κανάλι ΡΙΚ και η  Γαλλίδα Lise Martin που καλύπτει τη δίκη για λογαριασμό Γαλλικού περιοδικού, την πίεσαν να τους δώσει συνέντευξη παρά τη θέλησή της.

Σύμφωνα πάντως με την Στεφανία Σάββα, τα γεγονότα δεν έγιναν ακριβώς έτσι. Η ίδια, απλώς συνόδευε την Γαλλίδα δημοσιογράφο Lise Martin  στις γυναικείες φυλακές ώστε να πάρει συνέντευξη από τον δικηγόρο της Έλενας Σκορδέλη. Δεν ήταν στο χώρο για ρεπορτάζ. Κάποια στιγμή οι δυο γυναίκες χωρίστηκαν και η Στεφανία Σάββα βρέθηκε στο προαύλιο των γυναικείων φυλακών όπου  και  ήρθε αντιμέτωπη με την Έλενα Σκορδέλη . Την χαιρέτησε παρουσία σωφρονιστικών υπαλλήλων και στη θέα της δημοσιογράφου η Έλενα Σκορδέλη άρχισε να φωνάζει : «Σας μισώ όλους τους δημοσιογράφους και θα δείτε τι θα σας κάμω όλους όταν θα βγω, γιατί εγώ θα βγω από μέσα. Εσύ είσαι η χειρότερη απ\' όλους. Σας μισώ όλους και θα δείτε τι θα σας κάμω όταν βγω».

Η δίκη  ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή οπότε και θα οριστεί νέα δικάσιμος. Αναμένεται πάντως ο αριθμός των μαρτύρων να ξεπεράσει τους 100.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...