Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

O Νικολόπουλος για τις μεταθέσεις των αστυνομικών στην ΑΔ Αχαίας

«Η Αχαΐα παραμένει απροστάτευτη»


«Η εγκληματικότητα έχει σπάσει κάθε χαλινάρι, η ροή παράνομων μεταναστών και η πολιορκία του λιμανιού συνεχίζεται αμείωτη, αλλά το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. εξακολουθεί να αντιμετωπίζει την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, την τρίτη μεγαλύτερη της χώρας, σαν μια οποιαδήποτε μικρομεσαία Διεύθυνση και της στέλνει μόνο πέντε αστυνομικούς στις έκτακτες μεταθέσεις, ενώ είχαν δεσμευτεί για εννέα μεταθέσεις, που και πάλι θα ήσαν… σταγόνα στον ωκεανό».

Αυτά δήλωσε ο Βουλευτής και συντονιστής του ΚΙΝ.Α. (Κίνημα Αναγέννηση) Νίκος Νικολόπουλος πληροφορούμενος τα αποτελέσματα των εκτάκτων μεταθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. τα οποία σκόρπισαν νέα απογοήτευση αλλά και οργή στους αστυνομικούς της Αχαΐας.

Ο Αχαιός πολιτικός πρόσθεσε: «Βάσει οργανογράμματος, από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας λείπουν 180 αστυνομικοί, ενώ εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει υπάρξει ούτε αναδιάρθρωση θέσεων και υπηρεσιών, ούτε σοβαρή ενίσχυση σε υλικοτεχνικό αλλά και σε έμψυχο δυναμικό. Υπό αυτές τις συνθήκες, η ασφάλεια του πολίτη και η δημόσια τάξη, κυριολεκτικά επαφίενται στον πατριωτισμό των υπαρχόντων αστυνομικών ενώ το αρχηγείο – και ειλικρινά ελπίζω όχι το υπουργείο – φαίνεται πως εξακολουθεί να λειτουργεί με την παλαιά και καταδικασμένη λογική του… “όποιος έχει μαχαίρι τρώει καρπούζι”. Ειλικρινά, δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί στην Αχαΐα έρχονται μόνο πέντε αστυνομικοί, όταν στην Αιτωλοακαρνανία πηγαίνουν 19, στην Θεσσαλονίκη πηγαίνουν 60 ή ακόμα και στην Μεσσηνία πηγαίνουν 20! Ελπίζω να το κατανοήσω όταν θα καλέσω στην Βουλή τον αρμόδιο Υπουργό, είτε να μου το εξηγήσει, είτε να παρέμβει για να αποκαταστήσει την αδικία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...