Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

Οι δώδεκα συμμορίες των νονών της νύχτας που κάνουν κουμάντο στην Αττική

Χωρισμένη σε δώδεκα κομμάτια είναι η Αττική τη νύχτα και κάθε τμήμα της ελέγχεται από μία οργανωμένη συμμορία και παρά τις συνεχείς επιχειρήσεις της Αστυνομίες και τα χτυπήματα στις ομάδες του εγκλήματος, αυτές συνεχώς επανέρχονται στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso οι δώδεκα οργανωμένες συμμορίες εμπλέκονται στο εμπόριο κοκαΐνης και όπλων στο λαθρεμπόριο πετρελαίου ακόμα και στην εισαγωγή γυναικών από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Μάλιστα μεταξύ τους επικοινωνούν, ωστόσο η μία ομάδα δεν μπαίνει στην περιοχή και δεν εμπλέκεται στις δραστηριότητες της άλλης, γιατί τότε θα ξεσπάσει πόλεμος.

Από την δωδεκάδα των συμμοριών, οι τρεις πιο σημαντικές που είναι οι πιο σκληρές και αδίστακτες ελέγχονται από βαρυποινίτες που βρίσκονται στη φυλακή. Ωστόσο αυτό δεν τους εμποδίζει να κάνουν κουμάντο και μάλιστα να καρπώνονται τα περισσότερα από τα κέρδη που βγάζουν οι... επιχειρήσεις τους.

Οι υπόλοιπες εννέα διεκδικούν με προσοχή ένα σημαντικό κομμάτι από την πίτα της νύχτας. Κυριότερη δραστηριότητα τους είναι η προστασία και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, ωστόσο η δράση τους δεν σταματά εκεί, αλλά επεκτείνεται και σε άλλους χώρους όπως τοκογλυφία και στην είσπραξη χρεών.

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...