Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

Παρών στη διαμαρτυρία των εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων ο Ν. Νικολόπουλος

Παρών στη διαμαρτυρία των εκπροσώπων, των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων, στην πλατεία Κολοκοτρώνη της Αθήνας, ήταν ο συντονιστής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (ΚΙΝ.Α.) Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, εκφράζοντας την απόλυτη στήριξή του στα αιτήματα των ενστόλων, να μην υπάρξει περαιτέρω «σφαγιασμός» των εισοδημάτων τους.

Ο Νίκος Νικολόπουλος μετά την συνομιλία που είχε με τους ένστολους έξω από το Υπουργείο Οικονομιών, όπου αντιπροσωπεία τους είχε συνάντηση με τον Υπουργό, δήλωσε:

«Αισθάνθηκα την ανάγκη να είμαι κοντά στους ανθρώπους που φοράνε την στολή με το εθνόσημο και είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν την πατρίδα από κάθε εξωτερική επιβουλή. Αν δεν είμαστε κοντά τους τώρα, πότε θα είμαστε και αν δεν διεκδικήσουμε τώρα, αξιοπρέπεια για όλους τους Έλληνες πότε θα το κάνουμε; Όσοι πιστεύουν πως ακολουθώντας την ίδια συνταγή που προεκλογικά η Ν.Δ. κατήγγειλε σε κάθε επίπεδο, θα βγούμε από το αδιέξοδο, γελιούνται πικρά και ακολουθούν την ίδια καταστροφική πορεία που μετά από τρία χρόνια μας έφτασε μέχρι εδώ. Επίκεινται χειρότερα και κανένας μας δεν μπορεί να μείνει απαθής και άφωνος. Ειδικά ο πολιτικός κόσμος οφείλει να σταθεί στο ύψος του και να στείλει ισχυρό μήνυμα στο εξωτερικό, αλλά και στον ελληνικό λαό, ότι στέκεται στο πλευρό του και δεν υποκύπτει στους διαρκείς εκβιασμούς και στην απόλυτη εξαθλίωση. Προσωπικά, θα είμαι στην πρώτη γραμμή, με όποιο κόστος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...