Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Έκαναν κηδεία με στρατιωτικές τιμές στον αυτόχειρα υπαξιωματικό που ήταν κατηγορούμενος για ασέλγεια ανηλίκων

Η κηδεία έγινε σήμερα το μεσημέρι στο χωριό του, παρουσία αξιωματικών, στρατιωτικού αγήματος αλλά και της φιλαρμονικής της αεροπορίας.


Κηδεύτηκε το μεσημέρι στο χωριό απ ’όπου κατάγονταν, παρουσία αξιωματικών, αγήματος και Φιλαρμονικής ο 34χρονος ανθυπασπιστής της Αεροπορίας, που το πρωί του Σαββάτου, αυτοκτόνησε στα κρατητήρια της Αερονομίας στην Αθήνα

Ο ανθυπασπιστής  κρατούνταν αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες για ασέλγεια κατά ανηλίκου κλπ

Η κηδεία του 34χρονου, έγινε παρουσία αξιωματικών της Αεροπορίας, αλλά και αγήματος, που ήρθε από την Πρέβεζα και που απέδωσε τιμές στον νεκρό.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr οι σμηνίτες, ήρθαν με  λεωφορεία ενώ μετά  το τέλος της κηδείας, σχηματίστηκε πομπή, που κατέληξε στο νεκροταφείο του χωριού, όπου έγινε η ταφή του ο 34χρονου αυτόχειρα. Την ίδια στιγμή, φιλαρμονική της Αεροπορίας, παιάνιζε πένθιμα εμβατήρια.

Επίσης, αξιωματικός εκφώνησε επικήδειο λόγο, ενώ το φέρετρο του ανθυπασπιστή, ήταν σκεπασμένο με την γαλανόλευκη, όπως συμβαίνει με τους στρατιωτικούς που χάνουν την ζωή τους την ώρα του καθήκοντος. Η στάση αυτή του
Επιτελείου, να κηδευτεί δηλαδή με τιμές ο 34χρονος, έχει προκαλέσει πολλές απορίες και συζητήσεις στο Αγρίνιο. Το ΓΕΑ όπως φαίνεται, τήρησε κατά γράμμα τα οσα προβλέπονται για τον θάνατο εν ενεργεία αξιωματικού.

Την ίδια στιγμή, οι συνθήκες θανάτου του 34χρονου, αλλά και όσα συνέβησαν μετά την σύλληψη του, έχουν γίνει αντικείμενο διαφόρων δημοσιευμάτων.

Είναι σαφές πάντως, πως υπάρχουν ευθύνες για όσους παρέβλεψαν να αφαιρέσουν τα κορδόνια του υπαξιωματικού, με τα οποία κρεμάστηκε το πρωί του Σαββάτου.

Να θυμίσουμε πως ο ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την περασμένη Τετάρτη, με την κατηγορία της ασέλγειας εις βάρος ενός 16χρονου μαθητή Λυκείου.

Ο 34χρονος αυτόχειρας είχε, σύμφωνα με δημοσιεύματα,  αρχείο στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή με τα ονόματα περίπου 450 αγοριών ηλικίας από 14 έως 20 ετών, τα οποία είχε καταχωρήσει σε κατηγορίες.

Όπως αναφέρεται μάλιστα, ο υπαξιωματικός, σε αρκετές περιπτώσεις βιντεοσκοπούσε τις ασέλγειες εις βάρος των θυμάτων του, ενώ οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στο σπίτι του και μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών αρχείων παιδικής πορνογραφίας, τα οποία είχε αποθηκεύσει στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...