Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Βίαζε τις ανηψιές του -Τους έλεγε πως το σπέρμα του είναι φάρμακο για την ακμή

Πρωτοφανή υπόθεση παιδεραστίας, με θύματα δύο μικρά κορίτσια, τα οποία βίαζε ο θείος τους, φέρνει στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Esspresso, την κόλαση ζούσανε τα δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 15 και 16 χρονών αντίστοιχα για τρία ολόκληρα χρόνια. Ο 50χρονος βιαστής τους δεν ήταν άλλος από τον καλοσυνάτο και πέρα κάθε υποψίας θείο τους.

Ο 50 χρονος φυσικά πρώτα κατάφερε και κέρδισε την εμπιστοσύνη των γονιών, οι οποίοι άφηναν τον συγγενή τους με τα δύο ανήλικα αγγελούδια τους προκειμένου να τα προσέχει.

Η φρίκη άρχισε με τη μεγαλύτερη κόρη το 2008 που τότε ήταν 13 χρονών. Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που αναφέρονται μέσα στο βούλευμα. «Ο κατηγορούμενος την κάθιζε στα γόνατά του και η παθούσα ανεχόταν θωπείες στο στήθος της και στα γεννητικά της όργανα πρός ικανοποίηση της γεννετήσιας επιθυμίας του κατηγορουμένου»

Τέτοιο ήταν μάλιστα το θράσος του 50χρονου ο οποίος, για να πείσει τα δύο κορίτσια να υποκύψουν στις αρρωστημένες του ορμές δεν δίστασε να σκαρφιστεί και να τους πει ότι το σπέρμα του έχει θεραπευτικές ιδιότητες για την ακμή.

Η υπόθεση αναβίωσε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, το οποίο επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή κάθειρξης 20 ετών κατά συγχώνευση χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...