Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Φως σε ανεξιχνίαστες υποθέσεις ίσως ρίξει η κατάθεση της 54χρονης για την υπόθεση του Διακοφτού

Φακέλους ανεξιχνίαστων υποθέσεων που αφορούν εξαπατήσεις κυρίως ηλικιωμένων και άλλα αδικήματα αναμένεται να αρχίσουν να ανοίγουν -σύμφωνα με πληροφορίες- οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Πάτρας μετά την πολύωρη απολογία της 54χρονης, που κατηγορείται για το θάνατο 42χρονου επιχειρηματία.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η 54χρονη κατά την εξέτασή της έδωσε στους αστυνομικούς που την εξέτασαν σημαντικές πληροφορίες για το «βιογραφικό» της.

Οι ίδιες πηγές πρόσθεταν ότι τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν θα αξιολογηθούν και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν στην εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων.

Η ίδια πάντως υποστήριξε, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, πως οδηγήθηκε στην δολοφονία του 42χρονου - η σορός του οποίου είχε βρεθεί «χτισμένη» στο πάτωμα ντουζιέρας σε σπίτι στο Διακοφτό Αχαϊας - καθώς αισθάνθηκε πως την «έριξε» μετά απο συμφωνία οικονομικού περιεχομένου που είχαν κάνει.

Μάλιστα φέρεται υποστήριξε πως το έγκλημα διαπράχθηκε απο κοινού με πρώην σύντροφο της που δεν βρίσκεται στη ζωή.

Από την έως τώρα έρευνα δεν προκύπτει άμεση ή έμμεση σχέση στην υπόθεση δύο ατόμων που θεωρήθηκαν ύποπτα: ενός 38χρονου αλλοδαπού και ενός 51χρονου Έλληνα.

Η 54χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών, καθώς εις βάρος της εκκρεμούν 13 καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα, όπως ληστείες, κλοπή και απάτη σε βάρος ηλικιωμένων και ενδεχομένως αύριο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας.

Στη συνέχεια, θα οδηγηθεί στην Διεύθυνση Ασφάλειας Πατρών για την υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία.

Επίσης, σημειώνεται, πως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η εξέταση του ιατροδικαστή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 42χρονου και ταυτοποιηθούν τα στοιχεία της ταυτότητάς του με τη μέθοδο DNA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...