Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Στον εισαγγελέα η 54χρονη γυναίκα-αράχνη

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών οδηγήθηκε η 54χρονη γυναίκα αράχνη που ομολόγησε το φρικτό έγκλημα στο Διακοπτό.

Σε  βάρος της 54χρονης, εκκρεμούν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη, υπεξαγωγή εγγράφων και κλοπή καθως επίσης και επτά εντάλματα σύλληψης για ληστεία, κλοπές και απάτες.

Εν τω μεταξύ, στον 42χρονο επιχειρηματία που είχε εξαφανιστεί από το Μάιο του 2009, ανήκει τελικά το πτώμα που βρέθηκε τσιμεντωμένο στην ντουζιέρα σε σπίτι στο Διακοπτό Αιγίου, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Τα στοιχεία αυτά προέκυψαν μετά την προανάκριση της 54χρονης, η οποία ομολόγησε ότι διέπραξε το έγκλημα από κοινού με πρώην σύντροφό της, ο οποίος και απεβίωσε το 2009. Eν τω μεταξύ, εκκρεμεί ακόμα η ιατροδικαστική εξέταση.

Αναλυτικά υποστήριξε ότι αφού πρώτα του έριξαν στο αναψυκτικό δύο ηρεμιστικά χάπια, τον τραυμάτισαν θανάσιμα, ο 62χρονος σύντροφος της γυναίκας, του προκάλεσε τέσσερα χτυπήματα στο κεφάλι με σφυρί, ενώ η 54χρονη του προκάλεσε δύο τραύματα στο λαιμό με μαχαίρι.

Έπειτα τον έθαψαν στο υπόγειο αφού όμως πρώτα κατασκεύασαν στο χώρο ντουζιέρα.

Στο σημείο αυτό να σημειωθεί ότι από την έως τώρα έρευνα δεν προκύπτει κάποια άμεση ή έμμεση σχέση με την υπόθεση ένος 38χρονου αλλοδαπού που εγκατέλειψε το αυτοκίνητο του θύματος σε περιοχή του Αιγίου κι ενός 51χρονου Έλληνα που νοίκιαζε το σπίτι όπου βρέθηκε το πτώμα. Η γυναίκα-αράχνη υποστήριξε πως οδηγήθηκε σε αυτήν τη ν πράξη λόγω οικονομικών διαφορών που είχε με το θύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...