Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Μίνι οπλοστάσιο στην τσάντα πεντάχρονου στο Ζεφύρι

Ένα πιστόλι και δεκάδες φυσίγγια κουβαλούσε στη σχολική του τσάντα ένα πεντάχρονο αγόρι στο Ζεφύρι.

Το μίνι οπλοστάσιο εντόπισε η διευθύντρια του παιδικού σταθμού. Συγκεκριμένα, βρέθηκε ένα πιστόλι κρότου με άδειο γεμιστήρα, τρία φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και 100 φυσίγγια πυροβόλου όπλου κρότου των 9 χιλιοστών.

Ο πατέρας του πεντάχρονου συνελήφθη, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή του στον τραυματισμό οκτάχρονου κοριτσιού στο κεφάλι από πυροβολισμό, που συνέβη στην περιοχή την περασμένη Παρασκευή.

Η διευθύντρια του 2ου παιδικού σταθμού στο Ζεφύρι διαπίστωσε ότι ο πεντάχρονος σήκωνε με δυσκολία την τσάντα του και την άνοιξε για να εξετάσει το περιεχόμενό της. Έκπληκτη διαπίστωσε το περιεχόμενό της και ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 26χρονο πατέρα, ο οποίος πήγε στον παιδικό σταθμό για να παραλάβει το γιο του, ενώ κατασχέθηκε το περιεχόμενο της τσάντας.

Σχετικά ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος άφησε ελεύθερο τον πεντάχρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μικρός είπε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας του είδε τις έρευνες που γίνονταν τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή, σε σχέση με τον τραυματισμό του οκτάχρονου κοριτσιού, και φοβήθηκε μήπως το όπλο και τα φυσίγγια εντοπιστούν στην κατοχή του. Για το λόγο αυτό, τα έκρυψε στη σχολική τσάντα του γιου του.

Ακόμη, το παιδί φέρεται να είπε ότι με ένα άλλο πιστόλι, το οποίο ο πατέρας του έκρυψε στην αυλή του σπιτιού τους, πυροβολούσε πριν από λίγες ημέρες στον αέρα και πως μία σφαίρα χτύπησε ένα κοριτσάκι που μένει σε κοντινό σπίτι στο κεφάλι.

Ωστόσο, η αστυνομία εξετάζει εάν τα λεγόμενα του μικρού ευσταθούν, καθώς δε βρέθηκε άλλο όπλο κατά τις έρευνες στην αυλή του σπιτιού.

Οι αστυνομικοί, που ερεύνησαν το σπίτι του πεντάχρονου, βρήκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, έξι αμπούλες πεπειεσμένου αέρα, δύο κουτιά με μεταλλικά σφαιρίδια, το ένα εκ των οποίων περιείχε 600 σφαιρίδια και ένα ξύλινο γκλομπ.

Το περιστατικό με τον τραυματισμό του οκτάχρονου κοριτσιού στο Ζεφύρι είχε σημειωθεί την περασμένη Παρασκευή. Στο πλαίσιο των ερευνών στην ευρύτερη περιοχή έχουν εξεταστεί 22 άτομα, ενώ έχουν διενεργηθεί 13 έλεγχοι σε οχήματα και εννέα κατ' οίκον έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...