Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Συνελήφθη ο δολοφόνος του Άντη Χατηκωστή

Στην Μολδαβία συνελήφθη ο Γρηγόρης Ξενοφώντος, ο φερόμενος ως εκτελεστής του Κύπριου επιχειρηματία Άντη Χατζηκωστή. Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να φέρει ανατροπές στη δίκη των άλλων τριών κατηγορουμένων, που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις μέρες.

Ο 29χρονος Ξενοφώντος βρισκόταν υπό στενή παρακολούθηση από τις αρχές της Μολδαβίας και συνελήφθη την ώρα που γιόρταζε τα γενέθλια της συζύγου του. Εναντίον του υπήρχε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εδώ και περίπου 6 μήνες, ενώ σήμερα αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες έκδοσής τους.

Ο Ξενοφώντος έχει κατονομαστεί ως ο άνθρωπος που πυροβόλησε και σκότωσε τον διευθύνοντα σύμβουλο του τηλεοπτικού σταθμού «Σίγμα».

Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι ο χρόνος που θα χρειαστεί για να ολοκληρωθούν διαδικασίες ώστε να επιστρέψει στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της κυπριακής αστυνομίας, Μιχάλη Κατσουνωτό, αν ο 29χρονος συγκαταθέσει στην έκδοσή του τότε θα βρίσκεται στη χώρα σε 10 ημέρες. Σε διαφορετική περίπτωση, θα ακολουθηθεί η διαδικασία ενώπιον δικαστηρίου της Μολδαβίας και μπορεί να χρειαστούν 40 ημέρες για να εκδοθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...