Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

80χρονος πυροβόλησε τον 48χρονο γαμπρό του

Πάφος: Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε την Δευτέρα διάταγμα 8ημερης κράτησης εναντίον 80χρόνου, από το χωριό Σκούλλη, της Πάφου, ο οποίος συνελήφθη το πρωί, σε σχέση με τον τραυματισμό χθες το απόγευμα του γαμπρού του, όταν τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο.
Ο φερόμενος ως δράστης έγινε αντιληπτός και συνελήφθη όταν βγήκε από το περιβόλι όπου κρυβόταν και προσπάθησε να διασχίσει την κοινότητα μέσα από ρυάκι.
Ο 80χρονος συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση, παραδίδοντας στους άνδρες της Αστυνομίας το κυνηγετικό που κρατούσε και αριθμό φυσιγγίων.
Ο ηλικιωμένος φέρεται να πυροβόλησε χθες το απόγευμα κατά του σπιτιού της κόρης του, με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά στα πόδια και στην κοιλιακή χώρα τον 48χρονο γαμπρό του, ο οποίος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στη βεράντα του σπιτιού με την οικογένεια του.
Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πάφου από όπου αργότερα πήρε εξιτήριο.
Ο 80χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, όπου το κατηγορητήριο παραδόθηκε στο Δικαστή γραπτώς ένεκα του γεγονότος ότι ο φερόμενος ως δράστης, λόγω προβλημάτων υγείας, δεν μπορούσε να παρακολουθήσει την ακροαματική διαδικασία, με αποτέλεσμα αυτή να διακοπεί προσωρινά.
Λίγο μετά το μεσημέρι η διαδικασία άρχισε εκ νέου και το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε εναντίον του 80χρόνου διάταγμα 8ημερης κράτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...