Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Καταστράφηκε από τη φωτιά το βίντεο της τράπεζας

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της εμπρηστικής επίθεσης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το βίντεο της τράπεζας έχει καταστραφεί από την πυρκαγιά, αλλά οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν οπτικό υλικό από γύρω και απέναντι καταστήματα, όπου έχει καταγραφεί η επίθεση, όχι όμως και τα χαρακτηριστικά των δραστών.

Για το λόγο αυτό αναζητούνται μάρτυρες που ενδεχομένως έχουν δει τους δράστες πριν από την επίθεση.

Εξάλλου, οδηγήθηκαν πριν λίγο στον εισαγγελέα οι 25 συλληφθέντες των επεισοδίων.

Υπενθυμίζεται πως κουκουλοφόροι έσπασαν το τζάμι της τράπεζας με σφυριά και στη συνέχεια έριξαν στο εσωτερικό εύφλεκτο υγρό και μολότοφ, εγκλωβίζοντας τους εργαζόμενους.

Παράλληλα στα εργαστήρια της Εγκληματικής Υπηρεσίας έχουν μεταφερθεί τα υπολείμματα των βομβών μολότοφ που συγκεντρώθηκαν από την αστυνομία από το υποκατάστημα της Marfin στη Σταδίου, μέσα στο οποίο άφησαν την τελευταία τους πνοή τρεις υπάλληλοι από ασφυξία.

Από την πλευρά του ο εισαγγελέας Ν. Ορνεράκης, που μετέβη στο υποκατάστημα της τράπεζας αμέσως μετά τα θλιβερά επεισόδια, έχει λάβει ήδη τις πρώτες καταθέσεις από μάρτυρες,
ενώ αστυνομικοί της Ασφάλειας θα μεταβούν στα νοσοκομεία όπου νοσηλεύονται οι τραυματίες προκειμένου να λάβουν και από αυτούς καταθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...