Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

«Καλό ταξίδι και συγνώμη»

«Συγνώμη που αφήσαμε να σας σκοτώσουν»... Ίσως αυτή είναι η πιο σοκαριστική φράση από τις εκατοντάδες που έχουν αναρτήσει στο Ίντερνετ περισσότεροι από 150.000 άνθρωποι, στη μνήμη των τριών αδικοχαμένων υπαλλήλων της Marfin. Σε Facebook και Twitter η θλίψη και η οργή ξεχειλίζουν...

Μέσα σε λίγες ώρες δημιουργήθηκαν  δεκάδες  γκρουπ για την τραγωδία και χιλιάδες ήταν εκείνοι που έγιναν μέλη τους για να εκφράσουν όσα νιώθουν.

«Ντροπή μας! Δεν υπάρχει ειρήνη και δικαιοσύνη... Δεν είναι επαναστάτης όποιος αφαιρεί ζωές, είναι εγκληματίας», γράφει άλλος.

Το «γιατί;» υπάρχει σε κάθε πρόταση. Οι καρδιές ριγούν, τα μάτια βουρκώνουν και οι πολίτες ξεσπούν κατά της τυφλής βίας αλλά και ζητούν απαντήσεις για τον άδικο χαμότων 4 ψυχών...

«Αγγελική μου δεν σε γνώριζα, όμως, αισθάνομαι την ανάγκη να σου ζητήσω συγνώμη γιατί δεν είναι δυνατόν να μην φταίω και εγώ - δεν έχει σημασία αν φταίω λίγο ή πολύ- για όλα αυτά που γίνονται και που τελικά τα πλήρωσες εσύ με το αγγελούδι σου και οι συνάδελφοί σου», γράφει άλλο μέλος του Facebook.

Και στο Twitter, όμως, τα μηνύματα «ξεχειλίζουν»...

«Πιστεύετε ότι οι αναταραχές και το να σκοτώνετε αθώους ανθρώπους θα σώσουν την οικονομία; Έχετε προσπαθήσει να δουλέψετε και να πληρώσετε τους φόρους;» γράφει κάποιος απευθυνόμενος στους ψευτοεπαναστάτες.

«Γιατί; Γιατί; Γιατί; Άραγε θα πάρουμε απάντηση ποτέ;», αναφέρει άλλο μήνυμα.

Οι δολοφόνοι με τις μολότοφ σκότωσαν, έκαψαν, έγιναν αφορμή για να γίνουμε ξανά ρεζίλι διεθνώς και επέστρεψαν σπίτια τους.

Για 3 αθώους πολίτες, όμως, η ζωή σταμάτησε άδικα, στο μέρος όπου καθημερινά μοχθούσαν να βγάλουν τα προς το ζην και να θρέψουν την οικογένειά τους...


Δείτε μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα στο Ίντερνετ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...