Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Αιματηρή ληστεία με άρωμα τρομοκρατίας σε Praktiker στον Ταύρο


Ένοπλη ληστεία, με έναν υπάλληλο τραυματία, σημειώθηκε στις 20:45 στο Praktiker στον Ταύρο. Η αστυνομία αργότερα συνέλαβε σε κοντινή περιοχή δύο ύποπτους, ένας από τους οποίους τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι από πυρά αστυνομικών και για τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν ανεπίσημα πηγές της αστυνομίας, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί με στοιχεία ότι τα δύο γεγονότα συνδέονται, ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία το ένα είναι προέκταση του άλλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της αστυνομίας οι δύο δράστες , εισέβαλαν στο κατάστημα από τη βοηθητική είσοδο και πήγαν στο χώρο του λογιστηρίου, όπου βρισκόταν η ταμίας του καταστήματος. Υπό την απειλή όπλου αφαίρεσαν 30.000 ευρώ και επιχείρησαν να διαφύγουν.
Τους δράστες καταδίωξαν δύο υπάλληλοι σεκιούριτι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες χτύπησαν το έναν με όπλο στο κεφάλι και τον δεύτερο, τον πυροβόλησαν στο θώρακα. Ο υπάλληλος μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.
Στη συνέχεια οι δράστες, όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, άρπαξαν το αυτοκίνητο της υπαλλήλου και ακολούθησε καταδίωξη από τις αστυνομικές δυνάμεις. Οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα σε κοντινή περιοχή.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την πλευρά της αστυνομίας, οι δύο ύποπτοι που συνελήφθησαν αργότερα στο Βοτανικό  φέρονται να απείλησαν τους αστυνομικούς με πιστόλι και χειροβομβίδα και τότε οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον τους, τραυματίζοντας σοβαρά τον έναν στο πόδι. Και οι δύο ύποπτοι  συνελήφθησαν, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στον "Ιπποκράτειο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...