Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Έπιασαν τους φονιάδες του ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στα Πατήσια.


Συμμορία Αλβανών υπεύθυνη για ανθρωποκτονία στα Πατήσια, άλλες πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας και πλήθος ληστειών εξαρθρώθηκε σήμερα από τους αστυνομικούς του τμήματος εγκλήματος ιδιοκτησίας.

Τα μέλη της σπείρας είναι υπεύθυνα για την ανθρωποκτονία με θύμα 62χρονο αδελφό ιδιοκτήτριας πρακτορείου ΠΡΟΠΟ, που είχε γίνει στις 29 Μαρτίου, στις 10.35 το πρωί, κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας στα Πατήσια.

Η σπείρα είχε διαπράξει μέσα σε τέσσερις μήνες άλλες πέντε απόπειρες ανθρωποκτονιών, 21 ένοπλες ληστείες και απόπειρες ληστειών.

Συνελήφθησαν τα επτά μέλη της συμμορίας ηλικίας από 17 έως 24 ετών, ενώ ο όγδοος αναζητείται.

Σημειώνεται ότι την ημέρα εκείνη τα μέλη της συμμορίας είχαν διαπράξει συνολικά πέντε ένοπλες επιθέσεις από το πρωί και ο 62χρονος ήταν ο τέταρτος στη σειρά, τον οποίο πυροβόλησαν για λίγα χρήματα.
Είκοσι λεπτά νωρίτερα οι ίδιοι και πάλι στην περιοχή Πατησίων πυροβόλησαν και τραυμάτισαν αλλοδαπό υπάλληλο καταστήματος πώλησης κινητών τηλεφώνων, ο οποίος προσπάθησε να τους καταδιώξει μετά τη ληστεία ενώ στις 8 το πρωί πυροβόλησαν εναντίον δύο κατοίκων της περιοχής Εξαρχείων που προσπάθησαν να τους εμποδίσουν λίγο μετά ένοπλη ληστεία που είχαν διαπράξει σε βάρος διερχόμενου πεζού.
Επίσης από τις 7.55 της ίδιας ημέρας διέπραξαν και πάλι στην περιοχή των Εξαρχείων ληστεία σε κατάστημα ψιλικών και απόπειρα ληστείας σε καφενείο.
Οι άλλες δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας ήταν και πάλι στα Εξάρχεια η μία στις 27 Απριλίου στις 2.40 το πρωί, όπου πυροβόλησαν ιδιοκτήτη περιπτέρου και τον λήστεψαν και η άλλη στις 6 Μαϊου σε σούπερ μάρκετ, όπου στις 10.40 το βράδυ πυροβόλησαν τον πατέρα του ιδιοκτήτη.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι από τις 21 ληστείες που διέπραξαν το τελευταίο τετράμηνο, όλες ήταν στην περιοχή των Εξαρχείων εκτός από τις δύο στις 29 Μαρτίου στα Πατήσια.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και μικροποσότητες ναρκωτικών. Ολοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...