Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Έγκυος η μια από τις 3 νεκρούς


Ομάδες αντιεξουσιαστών , προβοκάτορες, μέλη του ΠΑΜΕ, Χρυσαυγίτες και άλλα "λουλούδια"  αλληλοκατηγορούνται για τα πολύνεκρα επεισόδια που ξεκίνησαν από τα Χαυτεία και επεκτάθηκαν γρήγορα στην πλατεία Κλαυθμώνος και στο Σύνταγμα.

Μια ομάδα 500 ατόμων έφτασε μέχρι την Λ. Συγγρού και έκαψε το υπουργείο οικονομικών ενώ άλλα προσπάθησαν να εισβάλουν στην Βουλή και απωθήθηκαν.

Η δολοφονία 3 εργαζομένων στην ΜΑΡΦΙΝ της Σταδίου έγινε λίγο πριν το μεσημέρι και μέχρι το απόγευμα ομάδες νεαρών έχουν διασκορπιστεί σε διάφορους δρόμους και μέχρι τις 4.30 μ.μ. προκαλούσαν επεισόδια.

Στις σκάλες του τρίτου ορόφου εγκλωβίστηκαν οι 3 νεκροί.Κι επειδή η σκάλα ήταν η μόνη διέξοδος του καπνού παγιδεύτηκαν και πέθαναν από τις αναθυμιάσεις..

Η πορεία του ΠΑΜΕ και τα μέλη της ΚΝΕ και της ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ έφτασε στις 12 το μεσημέρι στη Βουλή και κατέλαβαν τον Άγνωστο Στρατιώτη.

Κάποια στιγμή προσπάθησαν να μπουν μέσα στην Βουλή μέχρι που έκαναν την εμφάνισή τους ακροδεξιοί και διασκορπίστηκαν μέσα στη συγκέντρωση και τότε τα μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ άρχισαν να αποχωρούν αφήνοντας την Βουλή στο έλεος διαδηλωτών.

Χωρίς κουκούλες οι περισσότεροι, αλλά και κουκουλοφόροι, προσπάθησαν να εισβάλουν στην Βουλή άτομα που παρέμειναν και κράυγαζαν συνθθήματ όπως ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ κ.α.

Ήδη στο Γενικό Κρατικό έχουν μεταφερθεί 6 άτομα τραυματισμένα.

Η νεκροψία των 3 άτυχων υπαλλήλων γίνεται αυτή την στιγμή. Και η μία από τις δύο γυναίκες που σκοτώθηκαν ήταν έγκυος !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...