Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Τα μυστήρια της Σκάλας του Μιλάνου λύθηκαν στην ... Αθήνα!


Μήνυση σε βάρος 30χρονου δικηγόρου για συκοφαντική δυσφήμηση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων, μέσω του διαδικτύου, κατέθεσε, σύμφωνα με την αστυνομία, 40χρονος, υψηλόβαθμο στέλεχος της Σκάλας του Μιλάνου.
Ο 40χρονος που μένει μόνιμα στην Ιταλία υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων μέσω του διαδικτύου. Σύμφωνα με την αστυνομία, "από την ψηφιακή διερεύνηση της καταγγελίας προέκυψε ότι μέσω του διαδικτύου προσπαθούσαν να δυσφημήσουν τον μηνυτή, με σκοπό να τον πλήξουν επαγγελματικά και να διαταράξουν τις σχέσεις του με την Γενική Διεύθυνση του Λυρικού Θεάτρου στο οποίο εργάζεται".
Το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με τη συνδρομή Εισαγγελικού λειτουργού διενήργησε έρευνα στο σπίτι του 30χρονου δικηγόρου και κατάσχεσε έναν Η/Υ, τρεις εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, ένα LAP TOP και μία τηλεφωνική συσκευή τύπου BlackBerry.
Ο 30χρονος δεν συνελήφθη, καθόσον δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις εφαρμογής αυτοφώρου διαδικασίας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία και υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...