Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

“Καυτά” ονόματα της σόουμπιζ στη ναρκω-ατζέντα...

Σοκ και τριγμοί στον εύθραυστο γυάλινο κόσμο της σόουμπιζ. Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε «καυτή» ατζέντα με ονόματα από το θαυμαστό χώρο του θεάματος που περιλαμβάνονται ως εκλεκτή πελατεία σε σπείρα ναρκωτικών!

'Ενα από τα ονόματα του φιγουράρουν είναι και αυτό γνωστού μοντέλου, πρώην εστεμμένης των Καλλιστείων!

Συνολικά 50 άτομα αναμένεται να χάσουν τον ύπνο τους, από την εξάρθρωση πολυμελούς ομάδας Ελλήνων και ομογενών από το Καναδά που προμήθευαν με ναρκωτικές ουσίες τα «μεγάλα» σαλόνια. Οι διωκτικές αρχές κρατούν στα χέρια τους συνολικά οχτώ μέλη της οργάνωσης, ηλικίας από 30 έως 42 ετών και δύο αγοραστές, στη κατοχή των οποίων βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Κοκαΐνη, έκσταση, χασίς, αλλά και όπλα περιελάμβανε το "μενού" των δραστών.

Οι δράστες, εισήγαγαν τα παράνομα φορτία τους μέσα σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων μιας και οι ίδιοι εμφανίζονταν ως εισαγωγείς αυτοκινήτων. Δραστηριοποιούνταν σε διάφορες περιοχές της Αττικής και στο Άστρος Κυνουρίας Αρκαδίας, ενώ συνεργάτες δρούσαν και στις περιοχές Αρκαδίας-Κρήτης.

Την περασμένη Παρασκευή συνελήφθη ο αρχηγός της οργάνωσης.

Οι διωκτικές αρχές κατέσχεσαν περί τα 2,5 κιλά κοκαΐνης, 18 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 6.895 χάπια έκστασης. Επίσης, μεταξύ άλλων κατέσχεσαν, δύο κιλά εκρηκτικής ύλης, δύο πυροκροτητές, δύο πιστόλια, 75 φυσίγγια, πέντε αυτοκίνητα, τρεις μοτοσικλέτες, πλαστά χαρτιά, αλλά και τεράστια χρηματικά ποσά.
www.newsbomb.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...