Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

«Ριφιφί» ενόπλων σε βίλα μεγαλοεπιχειρηματία στην Εκάλη

Η εισβολή ενόπλων σε βίλα μεγαλοεπιχειρηματία στην Εκάλη και η αρπαγή χρηματοκιβωτίου με κοσμήματα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ απασχολεί από το βράδυ της Τρίτης τις διωκτικές αρχές.

Αν και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να εντοπίσει τους τρεις ένοπλους κουκουλοφόρους που εισέβαλαν στη μεζονέτα του 36χρωνου Φώτη Κοκοτού -γιού του επιχειρηματία Σπύρου Κοκοτού-, την ώρα που στην πολυτελή κατοικία βρίσκονταν οι δύο οικιακοί βοηθοί, ενώ απουσίαζε η οικογένεια.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 7 το απόγευμα της Τρίτης. Ο γόνος της γνωστής οικογενείας, που διαθέτει πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες («Elounda Mare» και «Peninsula») στην Ελούντα της Κρήτης, απουσίαζε. Στη μεζονέτα της οδού Πανδρόσου βρίσκονταν οι δύο οικιακοί βοηθοί, όταν ξαφνικά είδαν τρεις ένοπλους κουκουλοφόρους να πετάγονται μπροστά τους.

Οι δράστες, αφού ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και έκαναν «φύλλο και φτερό» τους χώρους του σπιτιού, ζήτησαν στη συνέχεια να τους οδηγήσουν στο χρηματοκιβώτιο της οικογένειας. Χωρίς να χάσουν χρόνο, το φόρτωσαν και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, χωρίς να αφήσουν ίχνη...

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των θυμάτων, οι άγνωστοι εισβολείς άρπαξαν πολύτιμα αντικείμενα, ενώ στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά ή... διαφημιστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...